« Tillbaka / Varumärken / Roeckl

Roeckl Roeckl Waregem ridhandskar

599,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
( 2 )
Spara 12% från 800 kr eller 16% från 1200 kr
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 800kr och få 12 rabatt. Köp för 1200kr och få 16rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 03.06.2024.
Färg: Black/Copper
Black/Copper Roeckl Waregem ridhandskar
Black Roeckl Waregem ridhandskar
Storleksguide
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Egenskaper:

  • Den vattentäta WAREGEM-handsken erbjuder perfekt, behagligt väderskydd för kalla, regniga dagar i stallen och till häst.
  • Denna smalt klippta ridhandske har ett PFC-fritt, mycket andningsbart och elastiskt VaporFlex-laminat på bakhanden.
  • Handflatan är tillverkad av slitstark DURADERO-syntetisk mocka och har omfattande silikonisering för att säkerställa ett halkfritt grepp på tyglarna.
  • Modellen har också ett permanent vattentätt och andningsbart ROECK-TEX MEMBRAN, som förhindrar att händerna kyls under mycket ogynnsamma väderförhållanden, och det mjuka, snabbtorkande och klimatreglerande Easy-Dry foder för extra värme och komfort.
  • Praktiskt och funktionellt: materiallagren på handflatan har limmats ihop för att förhindra att de flyttas när tyglarna är i aktion.
  • TOUCHSCREEN COMPATIBLE-funktionen på tummen och pekfingret garanterar att handskarna kan stanna kvar under smartphone-användning.
  • Det enkla fästet på manschetten i neopren säkerställer att WAREGEM-handsken omsluter handleden tätt och pålitligt.
  • Dessutom, eftersom ryttare uppskattar chansen att behålla sin känsla för stil när de tränar sin favorit tidsfördriv, har ROECKL inkluderat metalliska applikationer på baksidan av handen.
  • Finns i svart och dynamiskt svart / neon.

Teknisk beskrivning:

Backhand: VaporFlex PFC-zero. Palmhand: DURADERO WR. Attributes: ROECK-TEX MEMBRANE, TOUCHSCREEN COMPATIBLE, SILICONE-GRIP, neoprene cuff with easy closure, Easy-Dry lining.

Produkt-ID: 333320

Läs recensioner:

Färg: