Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Muckboot Colt Ryder höga ridstövlar

Produkt-ID: 38402

kr 1.239,20
kr 1.549,00
(Priset inkluderar moms)

Skynda dig! Den här produkten kommer ta slut snabbt!

 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Muckboot Colt Ryder höga ridstövlar
Beskrivning

Beskrivning

bekväma höga ridstövlar i klassisk stil

 • förstärkt tå och häl
 • uttagbar 2 mm Nitrocel™-sula för extra komfort
 • Hälsensskydd i gummi
 • Absorb™ stötdämpande häl
 • lätta att ta av med en 10 mm Kick rim™ och en liten dragögla (med reflex bak)
 • Air-Mesh™-foder med andasfunktion
 • resistent mot avföring och urin
 • lättrengörliga med mild tvål och vatten
 • färg: finns i svart
 • storlekar: 37-46
Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket bra stövlar!
1 Gillar

Jag bar dessa stövlar när jag var yngre och det är det bästa jag har haft. Jag hade dem i många år, innan jag så småningom blev trött. De använde både för stabilt arbete och ridning, och det var inte förrän de var åtta år att det började finnas några sprickor i dem. Jag kämpar för att hitta stövlar som är tillräckligt breda i benet, men dessa är bara perfekta. Den övre delen är också så töjbar att de kan fällas ner om du blir varm! Vattentät och solid. De använde hela året och var sällan kalla eller fuktiga på benen. Köper definitivt ett nytt par nu!

Bra stövlar
0 Gillar

Mycket bra stövlar som passar bra på foten och passar bra för oss med tjocka ben. Bekväm att använda, får inte fukt på fötterna. Väl nöjd med köpet.

Allround8 månper år
0 Gillar

Perfekt insteg, värme, andasfunktion, torr och fungerar perfekt i allaväder.

Muckboots är ljuvliga
0 Gillar

Muckboots håller vad de lovar. Varma torra sköna fötter i snö, regn och blask, och så är de lätta att göra rena. Går utmärkt att rida i. Jag upplever dem som något stora i storleken, med generös vidd i skaftet.

Stora stövlar!
0 Gillar

Stövlarna på grund av guiden och antagandet att ha på sig tjocka strumpor, beställda i storlek 41 istället för 40, men 40 skulle ha varit tillräckliga. Speciellt på plussgrader får du ganska för varma fötter än att du fryser ;-) Vid temperaturer under frysning håller de varma under relativt lång tid, så länge du fortsätter att röra dig - naturligtvis får du något som i alla andra stövlar, förr eller senare, också kallt fötter. Jag tycker att det är väldigt trevligt att de är vattentäta. Också att du är lite styv runt fotleden, jag gillar nu ganska bra, för benet är riktigt bra och utn lugnt på hästen och fötterna frestas inte ens att "dingla" något. Fotbädden är superkomfortabel och stövlarna kan också bäras mycket bra med jod-stretchbyxor tack vare den stretchiga neopren i toppen. Designen är inte så chunky som väntat, men en touch filigree skulle vara trevlig ;-) En komplett vintersäsong, de har ännu inte genomgått, så jag kan inte säga något om hållbarheten. Jag skulle definitivt köpa bagaget igen! :-)

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.