JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu
-10%

Bucas Celtic stalltäcke Light

Produkt-ID: 24767

kr 1.259,10
kr 1.399,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Bucas Celtic stalltäcke Light
Välj storlek Storleksguide
Bucas Celtic stalltäcke Light
kr 1.259,10
kr 1.399,00
(Priset inkluderar moms)
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Bucas Celtic stalltäcke Light
Beskrivning

Beskrivning

Bucas Celtic Stable är ett utmärkt och slitstarkt stalltäcke av hög kvalitet. Dessa täcken är försedda med polypropylenskal och Bucas Antibakterielltta Stay-Dry foder. Detta ger täcken som snabbt torkar blöta och svettiga hästar. Täcket kan användas på hästen som ett svettäcke. Det torkar hästen snabbt och kan sedan fortsätta användas på hästen för att på så sätt slippa täckesbyten och spara tid. Det antibakteriella fodret hjälper till att hålla täcket fräscht.


Egenskaper:


 • Click'n Go knäppning med ett patenterat spänne av rostfritt stål kan öppna och stänga utetäcket med en enkel rörelse
 • Överlappande comfort-framstycke med dubbel stoppning ger bästa möjliga skydd
 • Bogveck för extra rörelsefrihet och perfekt passform
 • Spännen och beslag av rostfritt stål
 • Tufft och slitstarkt polypropylenskal
 • Stay-Dry foder transporterar bort fuktigheten så att din häst alltid är torr
 • Antibakteriellt foder som skyddar din häst och håller täcket fräscht
 • Mjukt nylonfoder vid bogen för att förebygga skavsår. Fästpunkter för Combi-Neck
 • Skal: polypropylen

Teknisk beskrivning:


Foder:

Light: Antibakteriellt Stay-Dry fleece. (24767).Medium: Antibakteriellt Stay-Dry fleece och 150 g thermobunden poyesterstoppning. (24766).Extra: Antibakterielltt Stay-Dry fleece och 300 g thermobunden polyesterstoppning. (24765).


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Legendariskt stabilt matta
0 Gillar

Snyggt, traditionellt Bucas-tartanmönster i kombination med rött kvarvarande torrt foder och klick & go-spänne - det perfekta stabila och torktumma. Utsidan är hal och smutsavvisande och förblir ren under lång tid. Enligt min erfarenhet köpte jag en mindre storlek än normalt, eftersom Bucas varpar ofta är rättvisa. Detta var ett undantag och borde ha varit några centimeter längre bak. Men nästa storlek skulle förmodligen vara för stor, så jag började inte förändras. Köp sedan ett halsband! Warp är dyrt, men värt det!

Storlek: Normal
Fantastiskt täcke för alla hästar!
0 Gillar

Detta är ett täcke som jag använder på såväl min unghäst som har mycket päls som torkar sakta o min Intermediar häst som är klippt. Bra passform o smuts fastnar inte så lätt.

Storlek: Liten

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.