Termospecial - få 10 % RABATT vid order över 700 kr Använd kod:
Kopierades till klippbordet
10OFF

Horseware Amigo Insulator, 200g

Produkt-ID: 301880

kr 899,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horseware Amigo Insulator, 200g
Beskrivning

Beskrivning

Håller din häst varm i stallet.


Egenskaper:


  • Klassiskt mediumtjockt stalltäcke
  • Avtagbar hals finns separat

Teknisk beskrivning:


Hållbar 210 denier ripstop polyesterutsida, glansigt polyesterfoder, 200 g fiberfyllning, kryssgjordar, halsfästen, liner-öglor, svanssnöre.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Varmt och väl täckt
1 Gillar

Filtet är oerhört varmt och sitter väldigt bra på hästen. Använder det under ett annat tjockt vinterdäck som fungerar bra. Det går bra ner på benen till hästen. Enda nackdelen är att det är live, så det spricker bra när du tar av det. Men vilket däck gör det inte när temperaturen är kallt och det finns lite nederbörd.

Perfekt omslag
0 Gillar

Perfekt skydd, isolerande kallt under skydd för vinter- eller midsäsongsskydd.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.