Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horseware Liner 100g.

Produkt-ID: 301898

kr 749,00
(Priset inkluderar moms)

Skynda dig! Den här produkten kommer ta slut snabbt!

  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horseware Liner 100g.
kr 749,00
Horseware Amigo Bravo-12 100 g
kr 1.449,00
Horseware Liner 200 g
kr 799,00
Horseware Liner 100g.
Beskrivning

Beskrivning

Passar alla Horseware-täcken i liner-systemet.


Egenskaper:


  • Ett enkelt system som ger ditt täcke överlägsna isoleringsegenskaper utan behov av två separata täcken och kan lätt tvättas hemma i en tvättmaskinen

Teknisk beskrivning:


Polyesterutsida 210 denier, glansigt polyesterfoder, 100 g fiberfyllning, öglor med kardborrband, clips på baksidan, enkel frontknäppning.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

praxis !!
0 Gillar

Praktisk, varm och bra kvalitet, håller mycket bra tack vare de bakre karabinerna som klamrar sig fast på baksidan av min Rambo högsta.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.