Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Back on Track Royal snabbandage

Produkt-ID: 18582

kr 999,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.

Skynda dig! Den här produkten kommer ta slut snabbt!

Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track Royal snabbandage
Beskrivning

Beskrivning

Snabbandage som är enkla att sätta på och ta av. Reflekterar hästens kroppsvärme, reducerar svullnad utan liniment eller lera.Våra snabbandage är tillverkade av vår Welltex-textil som är en blandning av bomull och polyester med insmält keramiskt pulver. Keramiken reflekterar hästens naturliga kroppsvärme och skapar på så sätt en lindrande infraröd, termisk värme. Värmeterapi är en välkänd metod för att lindra och läka skadade muskler, leder och senor. När du sätter på dessa på hästens ben skapar vår unika textil med en mild värme som bidrar till att reducera svullnad samt mjuka upp eller eliminera gallor utan bruk av liniment eller lera. Används efter en ansträngande ridtur och lämnas på över natten. Kan även användas som transportskydd. Dessa snabbandage är ideala för återhämtning och förebyggning av skada.


Egenskaper:


  • Back on Track® Quick Wraps, Royal är de ultimata terapeutiska benskydden och populära som stall- eller transportskydd eller för användning ute i hagen.
  • Säljs i par och finns i 4 storlekar
  • De har ett kraftigt, robust och hållbart neoprenytterhölje som är fodrat med det revolutionerande Welltex™, som är keramiskt infunderat
  • (en viss försiktighet bör dock vidtas vid användning ute i hagen)
  • Quick Wraps, lämpliga för både fram- och bakbenen, är lätta att sätta på och omsluter bekvämt hästens ben (täcker skenben, kota och krona)
  • Innerpadden är avtagbar från ytterhöljet för enkel rengöring

Teknisk beskrivning:


Blandning av bomull och polyester.Welltex-textil med insmält keramik i trådarna. Färg: Svart.Tvättanvisning: Maskintvätt i 30°C. Tvättas med vanligt tvättmedel utan blekmedel eller mjukmedel. Lufttorkas. Bör ej torktumlas.Säljes parvis.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

en bra investering!
7 Gillar

För en häst som kämpar med galler eller fyllningar är denna produkt ett bra alternativ, fyllningarna och grillen försvinner ofta efter några veckor och kan försvinna under lång tid. Jag tror att den här produkten hjälpte min häst mycket. han blev mer positiv till träningen och den bakre plattan som jag också köpte hade samma effekt, hästen blev mer villig att använda ryggen. Equiterpaut kom och sa att det inte fanns något och röra vid hästen efter att jag började detta. är inte något som behövs och används varje dag heller. Detta är något som de flesta som har hästar som kämpar med muskelspänning och andra saker kan köpa med stora fördelar.

Bra stabilt skydd.
5 Gillar

Dessa beläggningar är mycket bra på hästar som har fyllningar eller som har arbetat hårt. De är lätta att sätta på och av och är stabila och fina på hästbenen. De är också lätta att hålla rena för att täcken i beläggningen kan tas bort och tvättas separat.

5 Gillar

Jättebra snabbandage som sitter kanon på både fram och bak benen! Rekommenderas starkt till alla hästar!

Stabila stövlar
5 Gillar

Jag köpte två par till min häst, jag råder att ta storlek M för de tidigare och storleken L för bakkroppen (för en häst). Mycket bra action, lemmar och senor vilade, en färsk häst och mycket passande nästa dag trots två dagars tävling och fyra omgångar med intensiv CSO ...! Mycket förvånad över effektiviteten, jag rekommenderar det starkt för våra monterings välbefinnande

Stor eftervård!
4 Gillar

Med sin egen unga estehevosellani Jag har använt Back on Track i benen och ryggen och funnit dem vara utmärkt. Kuddarna är en bra eftervård efter esterträning eller hårdare träning, och förhindrar också eventuella vävnadsskador på min häst. Min häst har ändrat ögonen sedan jag började använda produkterna. Hästen är skarpare och mer villig att gå, tack vare Back On Track-produkter.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.