Spara 22 % på valfri produkt från Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!* Använd kod:
Kopierades till klippbordet
SINGLES-DAY

Finntack Pro kylande bandageunderlägg (par)

Produkt-ID: 18540

kr 599,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack Pro kylande bandageunderlägg (par)
Beskrivning

Beskrivning

Förvara dessa unika kylande bandageunderlägg i frysen för användning efter en ansträngande ridtur.


Snabbkylande bandageunderlägg som är utformade för att kyla och lindra hästens ben efter träning. Kylbehandling är en snabb och enkel lösning för att minska svullnad. Dessa kylande bandageunderlägg förblir mjuka även när de är frysta, vilket gör det lätt att linda hästens ben. Fyra elastiska band med kardborreknäppning. De här bandageunderläggen är bra för behandling av artros, mjukvävnad, senor och ligament.


Egenskaper:


  • Kraftig denier nylonskal
  • Enkel kardborreknäppning
  • Förvara i frysen när du inte använder dem, för bästa resultat
  • Säljs parvis

Teknisk beskrivning:


höjd 42 cm x bredd 39,5 cm.


Tvättråd:


Spola av för att rengöra dem. Skrubba med borste vid behov.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

6 Gillar

Wraps är en riktigt bra, billig och snabb hjälp för kalla fötter. Ytan är hållbar och lätt att rengöra. Klistermärkena klistrar fast och omslaget håller bra. Jag är verkligen nöjd med madrasser.

Super stövlar
5 Gillar

Jag använde dessa för första gången under helgen vid ett evenemang, marken var ganska fast. Jag tog på dem efter xc och all värme och svullnad togs bort omedelbart. Jag använder vanligtvis istätt men behövde inte och det var ingen värme eller svullnad nästa heller!

4 Gillar

Wraps är hållbart material och mycket bekvämt och lätt att använda. Ytan är lätt att rengöra.

4 Gillar

Inte bra, dumt och passar inte in i senen. Bör vara en bättre design!

4 Gillar

Jag tycker att produkten är riktigt bra och hållbar kvalitet. Madrasserna är lätta att tvätta och rengöra efter användning och är tillverkade av hållbart material. Den enda nackdelen är att när de fästs vid foten faller de lätt för hårt och är svåra att hantera, men när deras tid kämpar och får dem bra och i bråttom arbetar de verkligen. Kallt väder i madrasser är acceptabelt, så du kan lämna hästen i korridoren med madrasserna eller till och med i pennan och använda den ett tag, även om du sätter tillbaka utrustningen på plats. I själva verket har jag varit riktigt nöjd med madrasser.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.