Mellansäsongsrea! Missa inte dessa enorma rabatter!

Kentucky magnetskydd.

Produkt-ID: 18529

kr 1.549,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Kentucky magnetskydd.
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Kentucky magnetskydd.
Beskrivning

Beskrivning

DEN PERFEKTA STALLKOMPISEN Idealiskt vid behandlig av svullnad och för hästar med kronisk ledinflammation och senproblem. Baserade på Bekaert BEKINOX®-teknologi med BEKINOX® metallfibrer invävda i textilen. Påverkar de elektriskt laddade partiklarna i cellväggen, stimulerar blodcirkulationen samt har en avslappnande effekt på nervsystemet. Om du letar efter något som kan skydda och ge stöd åt hästens ben i stallet är de NYA terapeutiska stallskydden från märket för tekniska benskydd, Kentucky Horsewear, ett säkert och enkelt alternativ till benlindor. Kentucky Horsewear Recuptex/Texishield stallskydd kombinerar 2000-talets textilteknologi med ett anatomiskt skal och uttagbara underlägg av ett intelligent material vid namn Recuptex med andasfunktion. Denna textil är gjord av fint *Inox-garn (ett fiber av rostfritt stål) som bevarar alla magnetfält skapade i kroppen med hjälp av EMI-sköldar (elektromagnetisk störning). Fibret leder även värme, vilket har läkande effekter i kroppen som t ex påverkan av de elektriskt laddade partiklarna i cellväggen och stimulation av blodcirkulationen genom infraröd värmestrålning tillbaka till hästens ben vilket i sin tur påverkar syreflödet. Detta kan främja kroppens återhämtningsprocess och uppmuntra hästens nervsystem att slappna av. Neoprenet med andasfunktion ger rörelsefrihet och de stadiga kardborreremmarna ser till att skyddet sitter säkert och är enkelt att sätta på och ta av. Både underlägg och skal kan maskintvättas i 30 grader utan att reduceras varken i prestanda eller effektivitet. * Inox-garnet är tillverkat av Bekaert, ett av de största företagen i Belgien specialicerade på produkter i rostfritt stål. Men en omsättning på på 4.6 miljarder och med 28 000 anställda försäkrar de kunderna om sundheten bakom teknologin.


Egenskaper:


  • Avgörande stöd mot stelhet och senproblem
  • Patenterad textil leder vetenskapen in i stallet
  • Effektivt, lätt att sköta och sätta på
  • Främjar och ökar läkningsprocessen
  • Icke-invasivt behandlingsstöd
  • Ökar läkningsprocessen och verkar avslappnande

Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra leggings
2 Gillar

Mycket fina leggings. Trots sin enhetsstorlek anpassar de sig bra (WB). Priset är lite högt, men vi är mycket nöjda.

Jag är väldigt upphetsad
2 Gillar

Först var jag skeptisk till den magnetiska effekten, men inte alltför mycket lovades. Du kan berätta när du tar upp leggings, hur varma de har blivit och hästen är helt avslappnad. Passformen är bra (Haflinger) och kvaliteten kan inte heller klaga. Sömmarna är väl avslutade och funktionen att du kan ta av insidan och tvätta är väldigt bekväm. I sig själv en 1a-produkt.

Best stable boots
1 Gillar

This is really a very good stable boot. It has a very good fit and don't turn and move around my horses legs. My horses didnt have a problem but i got them as prevention so cant say if they really do as described, i hope that they do.

Bra beläggningar!
1 Gillar

Bra passform, men lite liten i storlek. Storlek L passar min första ponny. De sitter bra, även om de används utomhus. Lätt att sätta på och av.

Kentucky Recuptex / Texishield stabila bandage
0 Gillar

För hästar som måste arbeta hårt och benen är under stort tryck är det de perfekta bandagen. Det finns inga problem med bandage mot detta. De är enkla att använda och göra sitt jobb. Jag är mycket nöjd med det.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.