Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

Horze Slender flätade tyglar

Produkt-ID: 10659

kr 199,00
(Priset inkluderar moms)
Horze Slender flätade tyglar
Välj storlek Storleksguide
Storleksguide
Finns tillgänglig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Slender flätade tyglar
Beskrivning

Beskrivning

Smala, flätade tyglar med lätt gummigrepp för extra kontroll och smidighet.


Välj dessa flätade tyglar med gummibeläggning som ett slitstarkt och snyggt tillskott till ditt favoritträns. De härligt smala, flätade tyglarna med gummibeläggning är praktiska och smidiga. Den härligt smala bredden på 16 mm är enkel att få grepp om, utan att kännas för stor i handen. Spännen i rostfritt stål ger slitstyrka och glans utan rost.


Egenskaper:


  • Glidsäkra tyglar
  • Gummibeläggning
  • 16 mm bredd
  • Metall av rostfritt stål

Teknisk beskrivning:


Sammanflätat läder och gummi|Storlek full: 145 cm|Storlek ponny: 135 cm.


Tvättråd:


Torkas av med fuktig svamp för rengöring. Använd läderkräm för rengöring och vård.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Flätade tyglar
2 Gillar

Gummityglar, smala, tunna och mjuka men känns ändå stadiga. Absolut prisvärda! Flätade? Nej, inte minsta tråd är flätad! Skönare än vävribbtyglar, som är mycket tjockare och stelare. Snyggare än vävribbtyglar, som ser klumpiga och grova ut. Dessa ser exklusiva ut, då de är smidigare och har finare detaljer.

Reins
0 Gillar

Great reins, soft and supple with amazing grip, delivery was very fast and I was kept informed of the delivery date and time .Many thanks

Greie
0 Gillar

Greie tøyler til en rimelig pris. Godt grep, selv med vinterhansker. Litt stive i starten, men blir gode etter litt bruk. Veldig godt produkt til den prisen!

Zühel gerissen!
0 Gillar

Die Zügel sind nach 5 Monaten Benutzung und passender Pflege im vollen Galopp aus dem nichts gerissen. Nie wieder! Gut, dass mein Pferd so brav ist und nichts passiert ist!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.