Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo*
Hämta koden

Bucas Irish Turnout Extra Classic Cut täcke

Produkt-ID: 24162

kr 1.399,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Bucas Irish Turnout Extra Classic Cut täcke
Beskrivning

Beskrivning

Bucas Irish Turnout är ett utmärkt täcke som verkligen är värt pengarna. Det har en otrolig flexibilitet som kan fylla just din hästs behov.Man kan välja mellan två olika vikter, Light och Extra. Turnout Light har en polyesterstoppning på 50 g mellan skalet och fodret medan Extra har en polyesterstoppning på 300 g.Den höga halsen ger extra skydd och har fästpunkter för Irish Turnout Combi-Neck halstäcke för skydd av hela halsen (24164).


Egenskaper:


  • Tufft RipStop-skal
  • Vattentät ytbehandling med andasfunktion
  • Nylonfoder med andasfunktion
  • Bogveck för extra rörelsefrihet och perfekt passform
  • Säker bogrem med kardborreknäppning över
  • Skal: polyester RipStop-textil

Teknisk beskrivning:


Foder:Turnout Light: Nylon med andasfunktion samt 50 g thermobunden polyesterstoppning. (24163).Turnout Extra: Nylon med andasfunktion samt 300 g thermobunden polyesterstoppning. (24162).


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Supertäcke
1 Gillar

Min häst som är frusen men inte gillar tunga täcken är så nöjd i detta! Väger "ingenting",lätt att bära ,vika ihop.Perfekt passform.Funkar även att lägga på om hästen är lite blöt,torkar utan problem.Vi är jättenöjda!!!

1 Gillar

Bra passform,bra knäppanordning framtill.Ligger perfekt även på en häst som rullar stup i kvarten.Är mkt nöjd med mitt täcke.Den ända nackdelen är nog att det inte fanns med bensnören men det är inte hela världen

1 Gillar

Jeg bruker dette dekkenet til alle mine hester. Det har en perfekt passform, er slitesterkt og beskytter godt mot vær og vind. Formen over skuldre og manke gjør at dekkenet holder seg på plass, samtidig som det er romslig og gir hestene god bevegelsesfrihet. Det sklir ikke nedover skuldrene, eller blir skjevt, men holder seg akkurat der det skal.

Fint allrounddekken!
0 Gillar

Skulle ønske Bucas utformet nakkepartiet på dekkenene sine bedre, jeg føler det trykker litt uansett hvor godt dekkenet passer hesten. Dette dekkenet har holdt hesten min tørr, men jeg synes Bucas Smartex Rain er enda tettere i forhold til regn. Det er riktignok dyrere. Men dette dekkenet er absolutt verdt pengene. Pluss for at man kan kjøpe et med fôr i så slipper man å ha på to dekken samtidig! Fargekombinasjonen på dette synes jeg er nitrist- hadde vært finere med marineblått med røde kantbånd f.eks.

Perfekt!
0 Gillar

Sitter fint også på Frieser! Jeg har alltid blitt fortalt at Bucas lager for smale dekken for Frieser, men det sitter iallefall flott på hos oss. Halsen er høy i nakken og høy på brystet slik at det ikke blir noe slitasje hverken på bogen eller manken. Jeg kjøpte dette og føler meg trygg uansett hvor rufsete vær det er. Det hender at det henger litt skjevt på og vurdere å kjøpe kryssremmer til bakbena, men det får bli neste år.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.