Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Bucas Irish Turnout Extra Classic Cut täcke

Produkt-ID: 24162

kr 1.399,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Bucas Irish Turnout Extra Classic Cut täcke
Beskrivning

Beskrivning

Bucas Irish Turnout är ett utmärkt täcke som verkligen är värt pengarna. Det har en otrolig flexibilitet som kan fylla just din hästs behov.Man kan välja mellan två olika vikter, Light och Extra. Turnout Light har en polyesterstoppning på 50 g mellan skalet och fodret medan Extra har en polyesterstoppning på 300 g.Den höga halsen ger extra skydd och har fästpunkter för Irish Turnout Combi-Neck halstäcke för skydd av hela halsen (24164).


Egenskaper:


  • Tufft RipStop-skal
  • Vattentät ytbehandling med andasfunktion
  • Nylonfoder med andasfunktion
  • Bogveck för extra rörelsefrihet och perfekt passform
  • Säker bogrem med kardborreknäppning över
  • Skal: polyester RipStop-textil

Teknisk beskrivning:


Foder:Turnout Light: Nylon med andasfunktion samt 50 g thermobunden polyesterstoppning. (24163).Turnout Extra: Nylon med andasfunktion samt 300 g thermobunden polyesterstoppning. (24162).


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Supertäcke
1 Gillar

Min häst som är frusen men inte gillar tunga täcken är så nöjd i detta! Väger "ingenting",lätt att bära ,vika ihop.Perfekt passform.Funkar även att lägga på om hästen är lite blöt,torkar utan problem.Vi är jättenöjda!!!

1 Gillar

Bra passform,bra knäppanordning framtill.Ligger perfekt även på en häst som rullar stup i kvarten.Är mkt nöjd med mitt täcke.Den ända nackdelen är nog att det inte fanns med bensnören men det är inte hela världen

1 Gillar

Jag använder den här filten för alla mina hästar. Den har perfekt passform, är hållbar och skyddar väl mot vädret. Formen på axlarna och manken försäkrar att däcket förblir på plats, samtidigt som det är rymligt och ger hästar god rörelsefrihet. Det glider inte ner på axlarna eller blir snett, men förblir precis där det borde vara.

Bucas Irish Turnout
0 Gillar

Mycket trevligt, elegant filt. Allt mycket olyckligt att det inte finns något mankeskydd, så min häst hade snart en plats på hennes manken. Så jag var kreativ själv. Det finns inte några benstroppar, men filten förblir bra.

Fina allrounddäck!
0 Gillar

Önskar Bucas designade halsringningen på sina däck bättre, jag känner att det pressar oavsett hur bra däcket passar hästen. Denna filt har hållit min häst torr, men jag tror att Bucas Smartex Rain är ännu närmare regnet. Det är visserligen dyrare. Men denna filt är definitivt värt pengarna. Dessutom kan du köpa ett med foder så att du inte behöver bära två däck samtidigt! Färgkombinationen av detta tror jag är nitrist - hade varit finare med marinblå med röd kant.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.