Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo*
Hämta koden

Imperial Riding Bomber jacket Lolita

Produkt-ID: 322084

kr 559,60
kr 1.399,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Imperial Riding Bomber jacket Lolita
Beskrivning

Beskrivning

This wonderful bomber jacket from Imperial Riding has an incredibly lovely terrycloth design on the back, pockets with zips, and glitter accents. Furthermore, the jacket is waterproof, breathable, and the seams are taped.


Genomsnittligt betyg
2.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Toll,aber
0 Gillar

Diese hübsche Jacke hat einen knorrigen Stoff, der bei jeder. Ewegu g laut rauscht, too much! Schade, geht zurück

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.