Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Imperial Riding Parka Fairytale Story II jacka

Produkt-ID: 311385

kr 1.463,00
kr 2.390,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Imperial Riding Parka Fairytale Story II jacka
Beskrivning

Beskrivning

3 in 1 parka jacket with detachable fake fur hood on the inner jacket. The sleeves of the innerjacket are detachable by zipper.The outerjacket is waterproof, has a waistcord, pockets with flaps and a slit at the back. With two way zipper on outerjacket.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

trevlig
1 Gillar

Mycket fin jacka till ett bra pris! Liten i storlek. minus är att det finns dåliga blixtlås på fickorna, svåra att öppna och stänga. Och att huven var lite konstig, tror jag, dåligt patent på pälspälsen så jag sydde den i huven och var tvungen att sy lite huven i jackan där framtill på halsen så att den höll på plats. Annars hänger huven på något sätt på ryggen. Men väldigt trevlig jacka, jag är väldigt glad.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.