JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Horze Avery fleecehandskar

Produkt-ID: 31696

kr 149,00
(Priset inkluderar moms)
Horze Avery fleecehandskar
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze Avery fleecehandskar
kr 149,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Avery fleecehandskar
Beskrivning

Beskrivning

Fleecehandskar är det perfekta valet när du rider i kallt väder. Varma handskar med andasfunktion och mobilvänlig topp på fingret och tummen för bekvämlighet. Mycket bra grepp och silikontryck i handflatan och mellan tygelfingrarna gör att du enkelt kan hålla i tyglarna. Du behöver inte ta av handskar när du ska använda din mobil med denna innovativa, trendiga nya stil.


Egenskaper:


  • Fleecehandskar med silikongrepp vid fingrarna
  • Perfekt för ridning i kallt väder
  • Pekskärmsvänliga fingrar och tummar

Teknisk beskrivning:


100 % polyester.


Tvättråd:


Tvättas i 30°C med liknande färger. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
3.4
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Dåliga bashandskar
0 Gillar

Jag förväntade mig inte mycket konstiga handskar, men dessa var också under de låga förväntningarna. Storleken var snäv trots att jag tog handskestorleken, som vanligtvis är lämpligt lös för mig. Formen på tummen var ganska olycklig och jag var tvungen att ändra båda handskarna på tummen för att passa i handen. Okej, kanske handskar för tidig höst, men jag skulle inte kalla dessa vinterhandskar på något sätt. Fingrarna frös snabbt till noll i vädret. Om någon av dessa var bra så grepp. Med influensan gled inte tyglarna i händerna. Annars ganska eländigt och det skulle skada mycket om de hade betalat mer.

Storlek: Liten
Bekvämt!
0 Gillar

Jag har använt Horze Avery handskar i nästan 2 månader. Varmt, manschettens längd är utmärkt - handleden är väl täckta. När jag ringer tar jag inte av mig handskarna - skärmen svarar på fingeravtryck.

Storlek: Normal
Irriterande stort
0 Gillar

Handskarna är riktigt breda och håller därför inte handen. Också bred vid handleden, normal till fingertopparna. Influensan är bra och de har gjort det bra med lagarbete. Men handskarnas material är sådant att allt möjligt fastnar.

Storlek: Normal
Bra kvalitet!
1 Gillar

Är mycket nöjd med handskarna! De passar perfekt och ser bra ut. Trevligt som höst / vårhandskar men kallas förmodligen för dem som vinterhandskar. Mycket tunt fleecefoder men generellt bra ridhandskar

Storlek: Normal
Favoriten under lång tid!
3 Gillar

Har haft den här typen av handskar i nästan 3 år och jag älskar dem. Har den äldre modellen och de har varit helt fantastiska. Nu, under deras 3 vintersäsong, har de bara börjat märka långa vintrar i norra Norge. Sömmen på tummen börjar lossna, så jag har ett hål där. Och att "telefon" -fingrarna har lossnat i sömmen och börjat falla från själva handsken. Men efter så många års användning är det helt bra. Jag hade inte trott att de skulle pågå så många år i princip mtp-utmärkelsen. Det är en mycket billig och bra handske med kvalitet långt över priset. Enda nackdelen är att när handsken är sliten / smutsig fungerar inte de "fingrarna" fingrarna optimalt. Men detta är en liten bagatell som man helt klart slipper undan. Jag har använt min så kallade vardag från oktober / november och långt ut i april / maj. Jag är den som fryser lätt på mina händer, men dessa handskar har varit guld för mig. Omedelbart är de kalla, men när du blir varm på händerna håller de värmen precis så. Jag kommer att klicka hem ett par nu, för att ersätta de gamla jag har liggande som snart kommer att falla i stycken. Bara älska dessa handskar!

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.