Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze Cora Lightweight Down handskar

Produkt-ID: 31546

kr 449,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Cora Lightweight Down handskar
Beskrivning

Beskrivning

Horze Cora Lightweight Down handskar är den ultimata lätta ridhandsken med äkta dunfyllning.


Välj dessa eleganta, lätta ridhandskar för att skydda händerna i vinter. Äkta dunfyllning gör dem mjuka och varma utan att kännas klumpiga. De är vattenavvisande och vindtäta, och har silikondetaljer för ett bra grepp.


Egenskaper:


  • Extremt lätta, varma vinterridhandskar
  • Äkta dunfyllning
  • Vattenavvisande och vindtäta
  • Silikondetaljer för bra grepp

Teknisk beskrivning:


100 % polyester.


Tvättråd:


Handtvättas i kallt vatten. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
4.1
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket trevlig
1 Gillar

De första ridhandskar som faktiskt passar mig. Mina fingrar är alltid kalla på vintern och bo på Island betyder att om du vill åka måste du bara klä upp dig för att hålla kyla borta. Dessa handskar är perfekta för mig. De är varma men lätta och passar perfekt. Jag har långa fingrar men inte så breda händer så vanligtvis när jag hittar handskar som passar min fingerlängd är de alltid så skrymmande att det kan vara svårt att rida med dem. Cora Lightweight Down Handskar passar mig perfekt och är varma utan att vara för tunga eller skrymmande. Gummit på handflatorna hjälper greppet så att tyglarna inte glider ut fingrarna.

Pakkashanskat
0 Gillar

Bra handskar för vintern, lätt men varmt, bra grepp! Bekvämt material inuti

Bra handskar för lagarbete
0 Gillar

Bra handskar upp till -4 ° C. Mjuk och bekväm, inte styv alls. Influensan svepte riktigt snabbt. Inget mer bra grepp när du åker.

Sharon Knight
0 Gillar

älskar dessa handskar men de har aldrig min storlek på lager. Jag bär 7 alla mina sonar och 8 behagar får dessa storlekar jag lager eller bara skicka mig 7 och 8

Dåliga handskar
0 Gillar

Dessa handskar var förvånansvärt varma. Jag slitade inte upp silikonerna, men efter ungefär två månaders användning kom båda händernas anonymitet ut och insidan ut. Så inte särskilt hållbart.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.