« Tillbaka / Häst / Hästtäcken / Vintertäcken & Utetäcken

Horseware Horseware Amigo Hero 900 Revive Plus Turnout utetäcke inkl. avtagbart halstäcke, 200g

1.870,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Bästa Pris
Bästa Pris
Spara 12% från 800 kr eller 16% från 1200 kr
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 800kr och få 12 rabatt. Köp för 1200kr och få 16rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 03.06.2024.
Färg: OceanBlue
OceanBlue Horseware Amigo Hero 900 Revive Plus Turnout utetäcke inkl. avtagbart halstäcke, 200g
Storleksguide
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Skydda planeten och din häst med Amigo Hero 900 Revive Plus.

En vattentät och andningsbar yttermaterial i 900D polyester skyddar din häst från väder och vind. Det glansförbättrande polyesterfodret förhindrar skav och det patenterade diskformade spännet tar bort tryck och förhindrar skav i bogområdet med sin lättvikts design. De främre benvalven erbjuder rörelsefrihet och kryssgjordarna garanterar en säker passform. Med hjälp av det medföljande avtagbara halstäcket kan du anpassa täcket efter väderförhållandena och din hästs behov. Det här täcket hjälper till att skydda planeten genom att använda återanvänt garn i tillverkningsprocessen av tyget, vilket minskar produktionsavfallet. Yttertyget är tillverkat av oanvända garnspolar som ger varje täcke ett individuellt flerfärgat utseende.

Egenskaper:

  • Hållbar // Vattentät // Andasaktiv // Benvalv fram // 2 kryssgjordar // Öglor för halstäcke (halstäcke ingår) // Diskformat spänne // Avtorkningsbart svanssnöre //

Produkt-ID: FSM7T

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: