Köp Sprenger Dynamic RS Bridong eggbett, Sensogan 14 mm | horze.se

Dynamic RS Bridong eggbett, Sensogan 14 mm

kr 1.779,80
Priset inkluderar moms
Upp till 20% Rabatt på din beställning
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 600kr och få 10% rabatt. Köp för 900kr och få 20% rabatt. Denna kupong kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kuponger. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 17.05.2021.
Sprenger Dynamic RS Bridong eggbett, Sensogan 14 mm
Sprenger Dynamic RS Bridong eggbett, Sensogan 14 mm
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger Dynamic RS Bridong eggbett, Sensogan 14 mm
Beskrivning

Beskrivning

De här betten stimulerar hästen att lättare acceptera bett. Det ergonomiskt utformade munstycket ligger perfekt i hästens mun vilket ger ett mjukt och jämnt tryck över hela tungan, och uppmuntrar hästen att tugga på bettet. Bettet stöder dessutom en kontakt med mungiporna på ett effektivt och bekvämt sätt.Den milda mittplattan är vinklad framåt - det karakteristiska kännetecknet för KK ULTRA - och den fina eggbettdesignen gör detta till ett mycket snällt bett. Munstycket är tillverkat av AURIGAN, ett material som aktiverar hästens tuggaktivitet.Nya DYNAMIC RS-betten ger mjuka men mycket effektiva instruktioner för en bättre kontakt mellan häst och ryttare.


Teknisk beskrivning:


Munstycke: Tredelat.Tjocklek: 14 mm.Ringdiameter: 65 mm.Ringtyp: Eggbett.


Produkt-ID: 300681

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
5 / 5
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning