Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Sprenger KK Format bridongbett Balkenhol Sensogan 14 mm

Produkt-ID: 300706

kr 1.049,00
(Priset inkluderar moms)
Sprenger KK Format bridongbett Balkenhol Sensogan 14 mm
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 5 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger KK Format bridongbett Balkenhol Sensogan 14 mm
Beskrivning

Beskrivning

Tvådelat bett med unikt munstycke som förhindrar att bettet nyper hästens mungipor som traditionella tvådelade bett riskerar att göra. Bettet ligger perfekt på tungan för milda och precisa signaler från tyglarna. Det formade munstycket förhindrar tryck på tungans känsliga sidor, och fördelar istället trycket jämnt över hela tungan.Mer än 25 års erfarenhet med det här bettet har visat att det är mycket lämpligt för hästar som är ostadiga i kontakten med bettet och som inte svarar på signalerna från tredelade bett.


Teknisk beskrivning:


Munstycke: Tvådelat.Tjocklek: 14 mm.Ringdiameter: 55 mm.Ringtyp: Lösa ringar.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bett
0 Gillar

Tog ca 10 dagar innan jag fick hem den men är väldigt nöjd. Rätt storlek, ligger väldigt bra i munnen. Från att ligga på väldigt mkt i handen till att vara nöjd

Mycket nöjd!
0 Gillar

Min ponny är mycket nöjd med detta bettet! Han gillar Dynamic RS, det visste jag sen innan, men det här visade sig vara en riktig fullträff. Han är mycket mer bekväm med det här bettet än något annat jag provat.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.