SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Mountain Horse River leggings

Produkt-ID: 323646

kr 1.299,00
(Priset inkluderar moms)
Mountain Horse River leggings
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Mountain Horse River leggings
kr 1.299,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Mountain Horse River leggings
kr 1.299,00
Mountain Horse Sovereign Paddock jodhpurs
kr 1.079,40 kr 1.799,00
Mountain Horse River leggings
Beskrivning

Beskrivning

Figurformade leggings i noga utvalt mjukt läder. Figurformade leggings i noga utvalt mjukt Matcha perfekt med Resolute Jodhpur eller Sovereign Jodhpur. Slitstark YKK®-dragkedja i ryggen för enkel åtkomst. Dold resår längs insidan av skaftet. Skyddshölje längs hela sidan av dragkedjan.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket glad rendering
0 Gillar

Vacker finish, trevlig kurv på kalven, lämplig för kalvar som är lite starka och korta. Är fortfarande ny så att se utvecklingen att använda.

Storlek: Normal
I naturen tyvärr mycket annorlunda
0 Gillar

Synd, jag trodde att jag hade hittat perfekta chaps. På bilderna ser pilen något blank - jag hade förväntat mig måla? I naturen är det tyvärr inte fallet. Det är bara en bit läder sydd i samma färg. Det här tar den visuella höjdpunkten. Dessutom täcks kapten på insidan med mocka. Så mycket för varmt på sommaren, snarare en vinter kyla. De är väldigt små. Med min 40iger Wade passar jag inte in bredd L, som faktiskt borde passa upp till 41. Synd!

Storlek: Liten

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.