« Tillbaka / Häst / Schabrak / Sadelpaddar / Korrektionspad

Kentucky Horsewear Kentucky Horsewear Halvpad Impact Equalizer

1.990,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Bästa Pris
Bästa Pris
Färg: Black
Black Kentucky Horsewear Halvpad Impact Equalizer
Storleksguide
Size Type Spine Width
One Size Normal half pad 55.5 cm 58 cm
One Size Normal half pad (sheepskin) 59 cm 60 cm
One Size Intelligent Half Pad 57.5 cm 61 cm
Tillbaka
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Vi kombinerade vår expertis och förstklassiga kvalitet för att skapa en stötdämpande halvpad för att säkerställa att du och din häst får en bättre ridupplevelse.

Vår halvpad med stötdämpande funktion absorberar alla stötar och ger en jämn balans. Detta underlättar inte bara för hästens rygg utan också ryttarens rygg. Vilket gör att är denna sadelpad utmärkt för alla discipliner. Sadelpaden är också lämplig för normal träning eftersom den kontinuerligt jämnar ut trycket på hästens rygg. Det blir enklare att koppla av och stärka hästens muskler. Detta kommer att underlätta när du rider eftersom hästen kan röra sig mer fritt. På lång sikt bidrar detta till en mer flexibel och rörlig häst. Eventuella stötar som produceras av ryttaren kommer också att absorberas, detta stabiliserar sadeln och har ergonomiska fördelar för både ryttaren och hästen. Sadelpaden är tillverkad av minneskum och 3D-distansmaterial. Kombinationen av dessa material skapar en stötdämpande sadelpad. Medan minneskummet fördelar trycket lika och anpassar sig ständigt till hästens form. 3D-distansmaterialet säkerställer att ryggen ventileras på grund av dess luftgenomsläppliga funktioner. Genom att använda dessa material skapade vi en halvpad som är 20 till 30% lättare än de flesta andra sadelpaddar som finns på marknaden. Inte bara är sadelpaden lättare än andra, den kommer också att få dig att känna dig närmare din häst och förbättra kommunikationen mellan dig och din häst. Kentucky Horsewear använde ett minneskum som är välkänt för att det används i armén och som skyddsutrustning. Vi utvecklade en halvpad som skyddar din häst på samma sätt. 3D-distansmaterial är en 3D-bikakestruktur med en dämpande effekt som har funktionell stötdämpande prestanda. Materialet har mycket bra andasfunktion och säkerställer att hästens rygg inte blir för varm. Detta kommer att minska alla irritationer på hästens rygg. Skärningen vid manken är gjord av konstläder och erbjuder komfort eftersom hästens ryggrad har mindre tryck. Sadelpaden är försedd med ett halkfritt mönster i silikon, detta förhindrar att dynan glider under sadeln. Halvpadens stöt utjämnare är fulländad med en snygg läderpasspoal bak.

Egenskaper:

  • Absorberar och jämnar ut tryck
  • Gör att hästen rör sig mer fritt
  • Ergonomiska fördelar för hästar och ryttare
  • Mycket god andasfunktion och luftgenomsläpplighet
  • Tillverkad av högkvalitativt minneskum och 3D-distansmaterial

Teknisk beskrivning:

10mm / 18mm.

Tvättråd:

Halvpadens stötdämpare kan tvättas i 30 grader. Ta bort minneskummet på insidan av halvpaden innan du tvättar. Torktumla inte efteråt.

Produkt-ID: 334156

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: