SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Sprenger Dynamic RS*Eggbett Sensogan 14 mm

Produkt-ID: 13358

kr 1.649,00
(Priset inkluderar moms)
Sprenger Dynamic RS*Eggbett Sensogan 14 mm
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Sprenger Dynamic RS*Eggbett Sensogan 14 mm
kr 1.649,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Sprenger Dynamic RS*Eggbett Sensogan 14 mm
Beskrivning

Beskrivning

Dessa bett hjälper hästen att acceptera bett lättare. Det ergonomiskt formade munstycket ligger perfekt i hästens mun, vilket ger ett mjukt och jämnt tryck över hela tungan och uppmuntrar hästen till att tugga. Dessutom stöder detta bett kontakten med mungiporna på ett mycket effektivt sätt och håller hästen på bettet.Den milda mittplattan med framåtvinkel, som karaktäriserar KK ULTRA-betten, och eggbettsdesignen gör detta bett till ett mycket snällt bett. Munstycket är tillverkat av SENSOGAN, det nya materialet som ger en fin kontakt med din häst.Det nya DYNAMIC RS-bettet ger milda, men mycket effektiva signaler för en bättre kontakt mellan häst och ryttare.


Teknisk beskrivning:


Material: Sensogan med rostfritt stål på sidorna. Tjocklek: 14 mm.Ringdiameter: 65 mm.Ringtyp: Eggbett.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Fin bit
0 Gillar

På tandläkarnas råd köptes den här biten på grund av det mycket smala anslutningsstycket så att jag inte längre skulle bryta hans hörn. Han hade problem med ryggen under lång tid (väldigt stark att helt inte ville ta den), han accepterar det här snyggt och han vågar gå till den utan att snabbt bli stark. Rekommenderas verkligen!

Storlek: Normal
Är det värt det ...
2 Gillar

... Jag köpte den här biten för en av Horze-rabattkampanjerna och fick den 20% billigare. Ändå är priset en riktig vinnare. Protesen hade små spår i området "pauser" och såg redan ut lite sliten. Jag tror att det kan bero på produktion. Men det fanns inte för djupa skåror eller skarpa kanter, så jag använder det utan att tveka. Jag har redan använt den några gånger och observerar ökad tuggaaktivitet för mitt sto, vilket är mindre lämpligt för mjällarbete på grund av dess fysik (tjock Ganaschen, kort hals). Det faktum att olivoljan kombineras med D-ringarna, biten är otroligt tyst i munnen och är mycket mjuk på sidorna. Det klämmer inte eller skrubber inte. Jag är nyfiken på hur länge det kommer att pågå!

Storlek: Normal
0 Gillar

Efter att ha väntat i 10 dagar på att en bit skulle användas i samband med betygsättningen, fick jag bettet ..... vilket tyvärr inte var rätt storlek jämfört med beställningen! Eftersom det tar upp till 14 dagar att byta ut varor, var jag tvungen att köpa en ny bit för knappt 1 000,00 DKK för att kunna ta emot den innan utmärkelsen, även om jag ursprungligen beställde artikeln en månad innan jag använde den. Nu väntar jag 10 dagar igen.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.