« Tillbaka / Häst / Schabrak / Sadelpaddar / Gelpaddar

Acavallo Acavallo Gel Seat Saver Gel Out 10mm för hoppsadlar

1.490,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader

Köp din påskpresent - Spara 15% från 800kr och 20% från 1200kr

Shoppa nu

Kopiera koden: EASTER
Köp för 800kr och få 15 rabatt. Köp för 1200kr och få 20% rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 07.04.2024.
Färg: Black
Black Acavallo Gel Seat Saver Gel Out 10mm för hoppsadlar
Storleksguide
Size Längd
M 16"-17"
L 17.5"-18"
Tillbaka
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Acavallo Classic Gel 10mm tjocklek seat saver för hoppning garanterar maximal säkerhet och komfort för ryttaren tack vare sin revolutionerande design som använder Acavallo® terapeutiska gels unika stötdämpande egenskaper. Sittskyddet är försett med ett elastiskt band med kardborreknäppning som löper i sidled längs sadelns nedre del och hakar fast på bossorna utan att det förändrar de normala sadelstöden. I de två sidodelarna är seat saver utrustad med två remmar med grepp som hakar fast på bossornas insida utan att påverka dess normala läge. Kopplingssystemet gör det alltså möjligt att behålla sadelns ursprungliga struktur utan att ändra den, samtidigt som det ger den typiska eleganta designen från Acavallos produkter. Acavallo seat saver är också en perfekt och kostnadsbesparande lösning för att förbättra komforten i äldre sadlar med slitna sitsar. På grund av tillverkningsprocessen kan det vara tillrådligt att rengöra gel seat saver med varmt vatten före första användningen och se till att sadeln är väl oljad och inte torr för att undvika färgöverföring från den. I dessa sällsynta fall räcker det med att olja in sadeln noggrant så att eventuella märken försvinner under cirka 2 veckor.

Teknisk beskrivning:

M (16"-17") - L (17. 5"-18").

Tvättråd:

Kan tvättas i maskin (30 °C) eller för hand i en hink med vatten med lite rengöringsmedel. Använd inte starka rengöringsmedel. Torktumla ej. Utsätt inte produkten för direkt värmekälla eller starkt solljus. Låt torka naturligt.

Produkt-ID: 342267

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: