Acavallo Respira Air-Release mjuk gelpad, svart

699,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Spara 15% på hela beställningen
Kopiera koden: WEEKEND15
800 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 03.10.2022. Gäller inte för varumärkena Mountain Horse, Horseware, Sprenger, Eskadron & PS of Sweden.
Färg: Svart
Svart Acavallo Respira Air-Release mjuk gelpad, svart
One size
Leverans
Finns tillgänglig. Varan finns i lager för dig
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

De mest slående egenskaperna hos de här produkterna är den nya gelstrukturen och det innovativa, horisontella luftflödesmönstret.
I motsats till den tidigare, ganska stora Air Release-strukturen erbjuder den nya konstruktionen av gelpadden en mängd små utbuktningar med laterala hål som möjliggör en ännu effektivare, horisontellt riktad luftcirkulation och ökad stötdämpning.
Förutom att skapa en dämpande effekt varje gång de komprimeras, genererar utbuktningarna ett flöde av uppfriskande luft som håller hästens rygg bekvämt torr.
Dessutom gör den nya öppna utbuktningsstrukturen det möjligt att använda mindre material, vilket resulterar i en betydande minskning av gelkuddens vikt (nästan 20 % mindre jämfört med tidigare Air Release-paddar).


Teknisk beskrivning:


Längd ca.
59 cm.
Tjocklek 9 mm.


Produkt-ID: 316792

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: