« Tillbaka / Häst / Schabrak / Sadelpaddar / Gelpaddar

Acavallo Withers Free Hexagonal gelpad med micropile-material, höjer bak

1.990,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Bästa Pris
Bästa Pris
Färg: White
White Acavallo Withers Free Hexagonal gelpad med micropile-material, höjer bak
Blue Acavallo Withers Free Hexagonal gelpad med micropile-material, höjer bak
Black Acavallo Withers Free Hexagonal gelpad med micropile-material, höjer bak
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Acavallo gelpad som frilägger manken och höjer bakvalvet hexagonalt gelmönster med micropile-material, kombinerar de halkfria, stötsäkra och andningsbara egenskaperna hos Hexa gelpaddarna med en luggvara/mikropilefoder i den nedre delen som integreras i det höjda bakvalvet. Glidfri, stötdämpande med sexkantig gelstruktur i kombination med mikropilstyg och ett andningsaktivt inre 4 mm tjockt skum med öppna celler, vilket ger hög komfort för hästen och en bra jämn kontakt med sadeln. På grund av den sexkantiga gelstrukturen på den här glidfria padden, komprimeras luft in i cellerna, som sedan trycks ut när hästen rör sig och skapar en kudde under sadeln. Designad för att passa under alla stilar och storlekar av engelska sadlar. Den centrala delen av padden är något tunnare som gör att den anpassar sig bättre till hästens manke och rygg, vilket garanterar ett större utrymme mellan sadeln och gelen, vilket möjliggör en kontinuerlig luftcirkulation. Acavallo® Classic Gel är allergivänlig, giftfri och reagerar inte negativt vid kontakt med hud, egenskaper som gör att padden kan användas i direkt kontakt med huden.

Egenskaper:

  • Stötdämpande Stabiliserar sadeln Avlastar tryck Bra passform Lätt Giftfri - säker att använda på hud Enastående slitstyrka Skön och bekväm känsla mot huden Utmärkt fukttransporterande egenskaper Täta och högresistenta fibrer

Tvättråd:

Kan tvättas i maskin (30 grader) eller för hand i en hink vatten med lite rengöringsmedel. Ta bort hårstrån från padden med en borste innan du tvättar den. Använd ej starka rengöringsmedel. Torktumlas ej. Utsätt inte produkten för direkt värmekälla eller starkt solljus. Låt torka naturligt.

Produkt-ID: CNUVC

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: