Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

Horze Middle Riser gelpad

Produkt-ID: 17613

kr 659,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Middle Riser gelpad
Beskrivning

Beskrivning

Gör din ridtur mjukare och mer dämpad med denna mjuka, upphöjande gelpad.


En standardgelpad som ger mjukt skydd och stötdämpning utan att vara klumpigt och tjockt. Padden höjer sadeln på mitten för en bättre passning samtidigt som den eliminerar tryckpunkter. Den genomskinliga, klara färgen blandas med ditt schabrak och stör inte utseendet på ekipaget.


Egenskaper:


  • Klar gel med antiglid
  • Kan användas direkt på ryggen, eller mellan schabrak och sadel
  • Mjukt skydd på sadelns mitt
  • Stötdämpande komfort

Teknisk beskrivning:


100 % silikon.


Tvättråd:


Torkas ren efter varje ridtur.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Senkrücken Tip
0 Gillar

Meine Stute hat mit 27 Jahren nach Krankheit einen Senkrücken bekommen.Sie ist aber wieder fit und nach langen gegoogel hab ich die Lösung gefunden wie ich sie mit meinem Diamond Westernsattel weiterhin reiten kann.Dieses Gelpad auf dem Rücken mittig erhöht und darauf ein Filzpad von Equitana stossabsorbierend .Funktioniert.Ich sitze wieder gerade und hinten drückt nichts auf die Wirbelsäule und den Lenden.Empfehlung

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.