« Tillbaka / Häst / Hästtäcken / Terapeutiskt täcken

Bucas Therapy Cooler Halstäcke

1.190,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Spara upp till 50% på vår- och sommarartiklar
+ EXTRA 17% rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9% rabatt på andra varumärken
Kopiera koden: SUMMER-DEAL
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 15.07.2024.
Färg: Dark Blue/Dark Blue
Dark Blue/Dark Blue Bucas Therapy Cooler Halstäcke
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Materialet täcker hästens man och mankam och är tillverkat av ett extremt fint nät av rostfritt stål som återspeglar de magnetfält som skapas i kroppen. De naturliga magnetfälten stimulerar blodcirkulationen och syreflödet i hästens hals och mankam, vilket läker och minskar både svullnad och inflammation och främjar snabbare läkning. När Therapy Neck kombineras med ett therapeutiskt täcke hjälper den till att ge hästen den fulla effekten av det terapeutiska täcket. Den kan placeras på din häst i 24 timmar, 7 dagar i veckan om det behövs eftersom det INTE är en magnetisk matta, men det rekommenderas att du långsamt ökar och övervakar användningen av det terapeutiska täcket när den används för första gången.

Tvättråd:

Bucas produkter kan tvättas i tvättmaskinen vid en max temperatur på 30 ° C skonsamt tvättprogram. Använd inte sköljmedel. Lufttorka endast och torktumlas ej. Använd endast Bucas Rug Wash för produkter med vattentätt tyg. Vanliga tvättmedel kan skada eller förstöra den vattentäta beläggningen. Tål ej kemtvätt.

Produkt-ID: 335503

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: