Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Back on Track långkalsonger, dam

Produkt-ID: 35530

kr 499,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track långkalsonger, dam
Beskrivning

Beskrivning

Långkalsongerna erbjuder en lösning vid ljumskproblem, ytlig höftsmärta och om kyla har orsakat besvär från blåsan. Kan även hjälpa vid menstruationssmärtor.Vi har sett goda resultat med plagget vid smärta som kommer från höftens ytliga muskel, tensor fascia lata, som främst hos yngre och medelålders personer kan vara orsaken till höftproblem.Materialet är ett slätt, lite tunnare tyg i polyester/bomull. Linningen består av en lite bredare resår med Back on Track-tryck.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Utan dessa kan du inte leva :)
0 Gillar

Super bra: slitstark, varm och hålla värk och smärta i fjärd.

Långkalsong dam BoT
0 Gillar

De bästa som finns. Har två par. Pga av FM och artrit blir jag stel. Men dessa hjälper till med cirkulation och värme i musklerna. Klart det bästa för mig. Kan varmt rekommendera dem.

För kort i ryggen
0 Gillar

Trevliga byxor, men för kort i ryggen, när du har en liten bult och sätter sig de glider ner. Inte perfekt för ridning. Benen är lite korta men inte som ett sådant problem. Kvaliteten är bra.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.