Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Back on Track Therapeutic långkalsonger, dam

Produkt-ID: 35523

kr 529,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track Therapeutic långkalsonger, dam
Beskrivning

Beskrivning

Långkalsonger (100% polypropylen) mot problem i ljumsken, höften eller när man bara känner sig frusen. För kvinnor kan långkalsongerna även användas mot mensvärk. Vid problem med höften har vi sett positiva effekter samt mot värk i den ytligt belägna muskeln, tensor fascia latae. Långkalsongerna är inte för åtsittande och passar därför utmärkt som underställ på vintern eller som baslager året runt.


Teknisk beskrivning:


Med andasfunktion. Material: 100% polypropylen med keramiska fibrer. Maskintvätt i 40°C. Bör ej torktumlas. Använd inte mjukningsmedel.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

produktbetyg
0 Gillar

Topprodukter! 1,5 år jag har använt den integrerade användningen av dessa kostymer för träning och återhämtning av misshandel och tos-oireistoista.Toimiva kokonaisuus.Tyytyväinen smärta / inflammation är under kontroll, när den tillämpas på en av dessa andra hälsosamma levnadsvanor, såsom naturliga rohtojen, samt med resten! Jag skulle inte bara rekommendera en kläddel, utan huden är det största organet i människokroppen. För att fungera är detta ett supereffektivt alternativ till ett bra liv med vår kropp / miljö.

0 Gillar

Mycket bra och mycket god kvalitet. Använder det nästan varje dag och det är ganska mycket tvättat men har hållit sig trevligt. Värmer bra och är mycket bra att använda under träning.

Bara tillbaka på rätt väg
0 Gillar

Kvaliteten är bara inte till topp Här är helt enkelt värdet för pengarna

Stora bin
0 Gillar

Med mindre än en veckas erfarenhet kan jag säga att det var värt att beställa. Tillräcklig midjahöjd och tillräcklig benlängd. Bekväma fötter. Hjälp med rastlösa ben och tvång.

Så bekväma och mjuka!
0 Gillar

Jag älskar polyester och bär dem hela dagen OCH för ridning. De är fina och tunna, känner sig så silkeslen på benen och är inte skrymmande under byxor.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.