Få 12 % rabatt på alla hästtäcken från Horze och B Vertigo + FRI FRAKT!
Spara nu

Bajspåsar

Produkt-ID: D2590

kr 89,95
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Bajspåsar
Beskrivning

Beskrivning

Refill bajspåsar, mörkbruna. Snabbt nedbrytningsbara. 6 x 10st.


Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

eko
0 Gillar

Bara grejen att de är nedbrytbara. As najs. Litet minus då jag gärna haft handtag eller att de skulle vara lite större. Men jag gillar dem och att de är på så liten rulle gör det enkelt att ha med i väskan eller fickan så man aldrig står utan när de behövs.

Bra!
0 Gillar

Känns bra att använda nedbrytbara bajspåsar. Storleken lite liten, och ett minus för att de inte har handtag, men bra i övrigt!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.