Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Karlslund Stigbyglar, borstat rostfritt stål

Produkt-ID: 300666

kr 499,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Karlslund Stigbyglar, borstat rostfritt stål
Beskrivning

Beskrivning

Säkerhetsstigbyglar med S-formade sidor i mässing.Lätt och elegant design i en enda svetsad del, för att minimera vikten utan att kompromissa med styrkan.


Teknisk beskrivning:


Innerbredd: 115 mm.Vikt: 340 gr vardera.Säljes i par.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

utmärkta stigar
0 Gillar

Dessa stigbockar är fantastiska, de är de mest attraktiva säkerhetsstiften jag har stött på som ger ro i sinnet medan jag ser smart ut. De är fina snarare än tjocka, och när de är framåtriktade, möjliggör enkel åtkomst för ryttarens fot till stigbotten. Jag skulle starkt rekommendera dessa för både hacking och skolarbete. Kom också i en mängd ytbehandlingar som matchar din hästs tackling

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.