SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Veredus Magnetik Four Hours, fram

Produkt-ID: 19392

kr 2.685,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Veredus Magnetik Four Hours, fram
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Veredus Magnetik Four Hours, fram
kr 2.685,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Veredus Magnetik Four Hours, fram
kr 2.685,00
Veredus Magnetik Four Hours, bak
kr 2.685,00
Veredus Magnetik Four Hours, fram
Beskrivning

Beskrivning

Terapeutisk utrustning med 40 neodymplattor á 2400 Gauss, fördelade över senor, kota och ballar.

Tillverkade av "Aerox""-material med andasfunktion och fodrade med Lycra. Garanterar optimal bentemperatur, vilket reducerar överhettning i senorna."

  • - Reducerar smärta och svullnad.
  • - Stimulerar blodcirkulationen.
  • - Ökar avlagsnandet av toxiner.
  • - Ökar återbildningsprocesserna.
  • - Förbereder muskler och senor inför ansträngning.

DOPNINGFRITT - ICKE-INVASIVT

VAD ÄR MAGNETTERAPI

Magnetterapi är en medicinsk metod som behandlar flera åkommor på människor och djur med hjälp av magnetfält.

Magnetfält gynnar och underlättar blod- och lymfcirkulationen, cellernas upptag och bruk av näringsämnen, det naturliga biologiska försvarsystemet samt avlägsnadet av slaggprodukter.

Dessutom ger magnetfälten betydande fördelar i alla inflammatoriska processer som ofta åtföljs av smärta genom att reducera processerna samtidigt som fälten verkar smärtlindrande på nervvävnaderna.

Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Min häst verkar gilla henne väldigt mycket!
0 Gillar

Kvaliteten på Garmaschen har varit mycket bra med min leverans lyckligtvis! Det finns inga sömmar och materialet är mycket bra. Min häst verkar också gilla henne väldigt mycket. Jag är väldigt nöjd med det.

betyg
0 Gillar

Jag köpte leggings i online-försäljning. När jag packade upp dem för första gången var de första trådarna redan ritade och några sömmar öppnades redan. Var avsedd en retur från en annan kund, som jag fick där. Annars passar de mycket bra och uppfyller mitt syfte enligt min mening

Storlek: Normal
Slåss glad
0 Gillar

Jag köpte dessa efter att min häst drabbades av en senorskada vintern 2013. Efter en anpassningsperiod använde jag dem nästan varje natt i 2 månader, och sedan gick vi gradvis ner. Tillbringa dem ett par nätter i veckan nu. Sena ser bra ut nu, och jag är övertygad om att dessa beläggningar har hjälpt oss mycket! Verkligen ett bra köp! Beläggningen är något stor i storlek, tror jag - tills min smala varma blodstorlek M nästan var något förstorad, men lyckligtvis kan kardborrbanden dras åt väl.

Storlek: Liten
Lysande nöjd !!
0 Gillar

Jag köpte dessa magnetbeläggningar efter att min häst led en skada på pilbågen vintern 2013. Jag har använt dem mycket under denna period och de är fortfarande lika nya. Hästens sen ser otroligt bra ut nu, och jag är övertygad om att dessa beläggningar har hjälpt mycket i läkningsprocessen. Rekommenderas verkligen!

Storlek: Liten

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.