Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Sprenger HS Duo tränsbett, 16 mm

Produkt-ID: 13418

kr 729,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger HS Duo tränsbett, 16 mm
Beskrivning

Beskrivning

Sprenger duo-bett är mycket milda mot hästens mun. Munstycket är tillverkat av mjuk och flexibel plast som formar sig efter hästens mun på ett idealiskt sätt. Materialet är fritt från lösningsmedel och gifter och innehåller inte mjukgörare. Munstycket är förstärkt med en ståltråd som gör det mer stabilt och säkert.


Teknisk beskrivning:


Tjocklek (mm): 16. Ring (mm): 55. Blandat.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bästa bettet!
2 Gillar

Detta är det bästa bett jag och min häst vet! Min häst går jättebra på det och trots att hon är extremt känslig i munnen så har hon inga protester mot att bli tränsad eller avtränsad med detta bett då hon inte behöver bli rädd för metallen mot tänderna som annars lätt blir med metallbett. Bettet ger lite plats för tungan, är smalt, snällt och mjukt, men ändå ett mer fast material än till exempel vanliga gummibett - så det är styvare. Ett kanonbett som alla borde prova!

Bra bett till stark häst
2 Gillar

Funkar bra på min häst som lätt blir lite stark och inte har så mycket plats i munnen. Hon verkar gilla det också.

bid
2 Gillar

Sprenger Duo trance bite är helt enkelt den bästa och mildaste biten du kan sätta i munen på dina hästar. Om du behöver bite. Det bästa jag har gjort för mina hästar. Hälsningar. Sussi Nielsen

mässing
1 Gillar

Det borde finnas med ringar i aurigan/mässing, många har träns med mässingspännen och då ser det inte snyggt ut om ringarna är i silver/rostfritt

Otroligt bra bett!!
1 Gillar

Ett bett som jag tycker alla borde ha i sin bettsamling. Funkar otroligt bra på dom flesta hästar jag har använt det på. Det är mjukt och behagligt för hästen men ändå stadigt och håller formen. Väldigt prisvärt bett! Rekommenderas!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.