Termospecial - få 10 % RABATT vid order över 700 kr Använd kod:
Kopierades till klippbordet
10OFF

Sprenger KK Ultra*Tränsbett 14 mm

Produkt-ID: 13378

kr 1.249,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger KK Ultra*Tränsbett 14 mm
Beskrivning

Beskrivning

KK ULTRA är ett tredelat bett som till skillnad från vanliga bett, har en mittplatta (även kallad bönan) med en vinkel på 45°.Tack vare vinkeln på mittplattan blir kontakten på tungan jämn och konstant för tydliga signaler från tyglarna.De innovativa KK ULTRA-betten utnyttjar tungans känslighet som multiplicerar perceptionen av tygelns signaler. Mittplattan vilar på tungan utan att klämma medan länkarna rullar på tungan.KK ULTRA-betten ger en överlägsen precis kontakt mellan ryttare och häst. Efter byte till ett KK ULTRA-bett brukar man märka en enorm förbättring.Det anatomiskt formade munstycket är mycket behagligt för hästen då ryttaren kan ge mildare signaler och hästens smidighet stöds harmoniskt.


Teknisk beskrivning:


Sensogan. Tjocklek: 14 mm.Ringdiameter: 70 mm.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Rekommenderas !!
1 Gillar

Hade detta bittert i 10 +++ år, använde det på både isländsk häst och v.traver. fantastisk för hästar som inte gillar bitar eller inte har blivit bitna i munnen. Mjuk bett, som inte klämmer fast och har jämnt tryck över tungan, men som en alikvot ger tydliga signaler. Mycket trevligt för omskolning / hästar som gillar att hacka! Att det är "trevligt att titta på" gör ingenting heller. Värt vartenda öre, eftersom det är väldigt hållbart! Rekommenderas starkt

Mycket nöjd!
0 Gillar

Protes är som beskrivits. Gör ett intryck av hög kvalitet och min sto tar det väldigt bra!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.