Spara 120 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: XMAS
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Sprenger Max Control tredelat bett, rostfritt stål

Produkt-ID: 13195

kr 699,00
(Priset inkluderar moms)
Sprenger Max Control tredelat bett, rostfritt stål
kr 699,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger Max Control tredelat bett, rostfritt stål
Beskrivning

Beskrivning

MAX-Control är ett tredelat bett som kan vara svårt att skilja från andra tredelade tränsbett. Detta bett är dock ett korrektions- och träningsbett som låser sig vid en viss vinkel för att bli ett rakt bett.


Teknisk beskrivning:


Tjocklek (mm): 16. Ring (mm): 55. Rostfritt stål.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Fantastiskt bett!
0 Gillar

Jag valde att köpa en sprängning Max kontrollbit på min Dressurhäst. Han är en känslig häst och kan inte få ett "stort och besvärligt" bett i munnen. Han gillar den här biten mycket bra, och låseffekten gör att han aktiveras i munnen och kommer över till ryggen. Snygg och bra matbit!

Riktigt bra bett!
0 Gillar

Älskar detta bett! Ligger bra i hästens mun. Bra för munhälsa och tänder. Bra pris för ett sprengerbett.

Blockerade för tidigt
0 Gillar

Med denna lock-up bit finns det knappast en position där de enskilda elementen förblir flexibla eftersom tandprotesen blockerar så tidigt. Jag använder den som en stolpe nu - med största försiktighet och bara i fältet (Puller) ... men jag hade verkligen lovat mer av det. Jag tror också att det finns andra tillverkare där detta system är bättre implementerat. Allt annat om biten är bra ... men det hjälper tyvärr inte.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.