Spara 15 % på alla schabrak från Horze och B Vertigo*
Spara nu

Roeckl Wago ridhandskar med fleecefoder

Produkt-ID: 31454

kr 539,00
(Priset inkluderar moms)
Roeckl Wago ridhandskar med fleecefoder
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Roeckl Wago ridhandskar med fleecefoder
kr 539,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Roeckl Wago ridhandskar med fleecefoder

Beskrivning

Denna handske är en högkvalitativ vinterprodukt för generellt bruk och funktionell för ridning. Den ser ut som en modernt färgad, högkvalitativ läderhandske. Det mjuka fodret ger denna handske maximal komfort. De oundvikliga sömmarna på handsken känns inte och ger en ökad termisk isolering. Suprema vinterhandske visar upp ett enastående och precist hantverk. En kärlek för detaljer fulländar denna funktionella och moderna modell.


Teknisk beskrivning:


Handrygg: 51% polyuretan, 49% polyamid. Handflata: 51% polyuretan, 49% polyamid. Foder: 100% polyester.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (38)
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!