Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Roeckl Wago ridhandskar med fleecefoder

Produkt-ID: 31454

kr 539,00
(Priset inkluderar moms)
Roeckl Wago ridhandskar med fleecefoder
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Roeckl Wago ridhandskar med fleecefoder
Beskrivning

Beskrivning

Denna handske är en högkvalitativ vinterprodukt för generellt bruk och funktionell för ridning. Den ser ut som en modernt färgad, högkvalitativ läderhandske. Det mjuka fodret ger denna handske maximal komfort. De oundvikliga sömmarna på handsken känns inte och ger en ökad termisk isolering. Suprema vinterhandske visar upp ett enastående och precist hantverk. En kärlek för detaljer fulländar denna funktionella och moderna modell.


Teknisk beskrivning:


Handrygg: 51% polyuretan, 49% polyamid. Handflata: 51% polyuretan, 49% polyamid. Foder: 100% polyester.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

6 Gillar

Handskarna är de varmaste i Roeckel-kollektionen. Varm utan att vara för tjock. Tyglarna förblir lika bra som den grundläggande Roeckel-handsken. Handsken är så snygg att den också används för andra ändamål. När det är vått kommer det att ta lång tid innan vatten tränger igenom ytan, vilket gör handsken bra även i kraftigt snöfall. Dessa handskar bär inte lika snabbt som en vanlig Roeckl Grip-handske.

handskar
4 Gillar

Hela processen från besöket på hemsidan tills jag fick produkten var positiv. Konstläderhandskarna jag beställde är av ypperlig kvalitet. Den enda detaljen jag irriterade mig på var att handskarna var förpackade i en kartong som skulle ha kunnat rymma 15 par av samma sort. Det innebar att jag behövde hämta paketet istället för att få det i brevlådan och är naturligtvis ur miljösynpunkt inte heller den bästa lösningen.

3 Gillar

Riktigt bekväma, vackra, hållbara och varma handskar. Dessa gör det också lättare att rida i frosten, och fingrarna blir inte våta även i snön. Vid användning är färgen lätt sliten på rullarna men har använts kraftigt och har annars tål mycket bra. Hiita-kvalitetskvoten behandlas.

2 Gillar

Är i din hand som drömmar! Även i dessa vinterfrostar var jag inte uppfriskande. Inte dumt, även om det är varmt. Den svarta färgen bar dock av sömmarna mycket snabbt, och nu är det dags att se gammal ut, även efter bara en vinter. Vanligtvis är roeckl-kvalitet värd fem stjärnor, nu ger jag fyra. Mycket fina handskar innan du bär!

Alla förväntningar uppfylldes
2 Gillar

Om du märker andra ridhandskar kommer dessa inte att göra dig besviken. Designen, passformen, komforten och materialet är bra. Tidigare har jag bara haft märkets tunnare handskar, men de här vintern verkar fungera. Jag har emellertid ännu inte kunnat testa värmen i de frysna temperaturerna.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.