Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

Finntack Pro QH däckel i syntet, komplett

Produkt-ID: 11102

kr 4.900,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 8 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack Pro QH däckel i syntet, komplett
Beskrivning

Beskrivning

QH Pro-tävlingssele med 5 års garanti på bommen. Neoprene bukgjord, syntetiskt ryggstycke med avtagbar svanskappa och Nytt selunderlägg. Med Beta/nylon huvudlag, förbygel av nylon och Beta-tömmar.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Empfehlenswert
0 Gillar

Verwende dieses Geschirr nun seit ca. 6 Monaten regelmäßig, sieht noch immer wie neu aus! Das Material ist sehr angenehm, die Verarbeitung gut. Kann es nur weiter empfehlen

Schönes Synthetik Geschirr
0 Gillar

Verwende das Geschirr seit ca. 6 Monaten regelmäßig. Das Geschirr sieht immer noch wie neu aus, einfach zu reinigen. Macht einen stabilen Eindruck, schönes und angenehmes Material. Kann es nur weiter empfehlen knight@chefmail.de

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.