FLASH SALE! Spara 15 % på valfri produkt! *
Använd kod: FLASHSALE
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Christ - Mond fårskinnsgjord

Produkt-ID: 987707

kr 1.290,00
(Priset inkluderar moms)
Christ - Mond fårskinnsgjord
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Christ - Mond fårskinnsgjord
kr 1.290,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Christ - Mond fårskinnsgjord
kr 1.290,00
Christ rumpvärmare för engelska sadlar
kr 679,00
Christ - Mond fårskinnsgjord
Beskrivning

Beskrivning

Fårskinnsgjorden Moonshape är anatomiskt formad och konkav


En dressyrgjord med anatomiskt bågform. Den invändiga, kortare bågen pekar framåt. Den långa, konvexa sidan pekar mot buken. Gjorden har ett kortare avstånd mellan de två främre rullspännena än de bakre. På detta sätt öppnar sig gjorden bakåt och ger mer utrymme för buken. Detta gör att gjorden inte dras så kraftigt framåt och sitter perfekt.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Fin tjock asymmetrisk omkrets
0 Gillar

Fin kvalitet omkrets. Tjock ulllava som är fäst vid omkretsen, så inte avtagbar. Singel är ganska bred. Jag använder den för en rund-ribbad, halv-arabisk sto med liten omkrets. Dessutom har hon mycket känslig hud. Trots bredden berör inte omkretsen armbågarna och inte fler slipfläckar.

Storlek: Stor
Fantastisk produkt!
0 Gillar

Efter väldigt långa tveksamheter med det konkurrerande märket M ***** valde jag Kristus eftersom det inte fanns någon tillverkningstid. Jag är inte alls besviken, hon är storleksanpassad (inte ta större på grund av fåren), och formen är perfekt för min häst som har en avancerad rem (men tillräckligt bred) och en liten burk som gör Raka remmar hade mer tryck på baksidan av remmen. Den, inga bekymmer, ingen grimas till bandet och en sadel som inte går fram (remmarna är upprätt). För att se användningen för underhållet men jag är inte orolig. En annan punkt: leveransen var mycket snabb: beställd på en onsdag kväll, mottagen på lördag av Chronopost.

fårskinnsområde
0 Gillar

Bäst hittills, på en häst för vilken inget bälte verkar passa. Alla de tidigare har fallit i rörelse i armhålorna, här är lutningen mot magen och förblir på plats utan att orsaka skavning!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.