Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Christ Dressyrgjord, konturform

Produkt-ID: 14617

kr 1.290,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Christ Dressyrgjord, konturform
Beskrivning

Beskrivning

Denna konturformade dressyrgjord är försedd med äkta fårskinn. Tack vare den böjda formen får hästen god rörelsefrihet vid armbågarna och slipper på så sätt skavsår. Skinnkanten är vikt över på utsidan och skyddar utsatta områden mot tryck och skavsår. Spännen och D-ringar i rostfritt stål. Ullhöjd på ca 30 mm. Kan maskintvättas med ett särskilt tvättmedel för fårskinn. Kan även torktumlas. Vi rekommenderar vårt tvättmedel "C7" Vänligen följ våra tvättanvisningar


Teknisk beskrivning:


Dressyrgjord, konturform.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Super trevligt gjort
1 Gillar

Jag har slitit den första upp så det här är den andra jag just har köpt. Min isländare blir öm om jag inte använder den här. Älskar det ❤️

Super dressyr!
1 Gillar

Bra passform, bra kvalitet och förblir fin även efter flera tvättar. Bra, tjock ull. Det enda jag saknar är att sticka. Kan definitivt rekommenderas!

Bra kvalitet men ganska högt pris
1 Gillar

Jag har flera produkter från Kristus tillverkade av lammskinn, så jag vet kvaliteten. Andra leverantörer har också vackra lammskinnsaker, men kan inte helt hålla jämna steg med kvaliteten. Jag köpte det här bältet som ett andra bälte, för ett brevordningsföretag har ingen svag punkt efter nästan 2 års intensiv användning. Hittills kan jag inte säga något negativt om hans "efterträdare", Kristusbandet. Förutom att de två är prissatta till 30 euro. Huruvida det är värdet visas. Hur som helst, lammskinnet är mycket tätare och fluffigare för de kristna, vilket är ett plus.

Svart fårskinn
0 Gillar

Bältet är bekvämt och funktionellt. Jag blev besviken när jag kom hem med svart fårhår, det nämndes inte någonstans, och fotot är ljust. Så kom ihåg att ta reda på innan du beställer.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.