Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Hide & Seek klöspelare Gotcha, 27cm x 27cm x 40cm

Produkt-ID: C6153

kr 279,00
(Priset inkluderar moms)
Hide & Seek klöspelare Gotcha, 27cm x 27cm x 40cm
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Hide & Seek klöspelare Gotcha, 27cm x 27cm x 40cm
Beskrivning

Beskrivning

Denna klöspelare ger din katt extra stimulans. Foten gömmer på flera plyschbollar som din katt måste hitta genom att sticka in tassen och känna efter. Det är ett rent nöje att se katten så lekfull! Färg: rosa.


Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

0 Gillar

En trevlig skrapa katt gillar särskilt bollar. Härlig ljus färg. Bollarna är fina i färg och skramlar fint. :) Kuddarna är åtminstone utanför kroken ganska lätt.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.