Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Wave klösmatta, brun, 55cm x 35cm

Produkt-ID: C6174

kr 229,00
(Priset inkluderar moms)
Wave klösmatta, brun, 55cm x 35cm
Välj storlek Storleksguide
Wave klösmatta, brun, 55cm x 35cm
kr 229,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Wave klösmatta, brun, 55cm x 35cm
Beskrivning

Beskrivning

Klösmatta av sisal med plyschkant. Tillfredställer din katts naturliga klösbehov och kan enkelt placeras på valfri plats i huset. Med tassavtryck och en plyschmus i ett snöre för extra underhållning. Färg: beige/brun.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

klor Matt
0 Gillar

Hängde den på väggen, men tyvärr användes detta inte av mina katter. Katter föredrar att inte klamra sig fast vid saker som inte hänger / står. Borde ha varit en träplatta under klormatten själv.

Storlek: Liten

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.