FLASH SALE! Spara 10 % på hela din order. *
Använd kod: FLASHSALE
Kopiera
Kopierades till klippbordet

uvex sportstyle 221

Produkt-ID: 312865

kr 479,00
(Priset inkluderar moms)
uvex sportstyle 221
kr 479,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 5 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
uvex sportstyle 221

Beskrivning

För den soliga sidan av livet.


Fantastisk look och sportigt utseende. Med uvex sportstyle 221 går dessa två attribut mycket bra ihop. 100 % skydd ingår.
Uvex sportstyle 221 sportglasögon har en modern atletisk design och finns i fem olika färger. De mjuka näskuddarna och örondelen ger inte bara en halkfri passform utan tryck, men också en del av en snygg design. Garanterat 100 % UV-skydd.
Glasögon att vara stolt över. uvex sportstyle 221 har curve 10-lins, vilket ger en panoramavidvinkel. curve 10-linser ger hela 1 cm mer krökning, jämfört med vanliga platta linser. Förutom att utvidga ditt perifera seende, ger formen på den här linsen större täckning och förbättrar sidoskydd mot sol, drag och annat som kan störa din syn eller dina ögon.


Egenskaper:


  • Litemirror
  • Curve 10
  • Justerbara näskuddar
  • Mjuka örondelar

Teknisk beskrivning:


100 % UVA-, UVB- och UVC-skydd.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (0)

Genomsnittligt betyg

Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.