Cavalor Hoof Aid Special, 5 kg

1.190,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
5 kg (238,00 kr / kg)
( 4 )
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
One size
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Stimulerar hovväxten och förbättrar hovarnas kvalitet.

Användningsområde

Cavalor Hoof Aid Special är ett kosttillskott avsett för att förbättra hovkvaliteten. En del hästar har så dålig kvalitet på hovarna att de behöver något mer än endast biotin. För dessa hästar har Cavalor utvecklat en särskild högkvalitativ blandning som återställer hovkvaliteten. Cavalor Hoof Aid Special används av professionella och specialister i kampen mot sköra och utslitna hovar, separerade hoväggar, stagnation av hovväxt och dålig hovkvalité.

Produktsammansättning och säkerhet

Cavalor Hoof Aid Special innehåller biotin och MSM. MSM är en mycket biotillgänglig svavelkälla. Svavel är en nödvändig ingrediens i keratin, som är en viktig beståndsdel i hovväggen. Cavalor Hoof Aid Special innehåller även vitaminerna A, D3, B2, B3 och C samt kolin, kalcium, fosfor, kelaterad koppar och zink. Dessutom innehåller Cavalor Hoof Aid Special aminosyror som är viktiga för hovväxten och kvaliteten. Cavalor Hoof Aid Special utvecklades särskilt för att innehålla ämnen som verkar positivt på näringsämnenas smältbarhet samt motståndsförmågan och flexibiliteten i bindväv.

Dosering

Cavalor Hoof Aid Special ges som kosttillskott normalt 50 -150 g/dag under en period på minst 1.5 månader.

Förpackning

Hink på 5 kg.

FAQ

Vad är fördelen med MSM i Cavalor Hoof Aid Special?

Hovväggen består av relativt stora mängder keratin. Svavel är en nödvändig beståndsdel i Keratin. MSM i sin tur är mycket rik på svavel.

Varför finns det mer biotin i Cavalor Hoof Aid än i Cavalor Hoof Aid Special?

Den dagliga mängden biotin är exakt den samma i båda produkter. Den dagliga dosen i Cavalor Hoof Aid är 30 g per dag (på grund av att biotinkoncentrationen är mycket högre) medan den för Cavalor Hoof Aid Special ligger på 135 g per dag.

Hur lång tid tar det innan man ser resultat av Cavalor Hoof Aid Special?

Hovväxt är en långsam process. Därför syns inte resultaten förrän efter ca 6 veckor. Vi rekommenderar att man ger hästen Cavalor Hoof Aid Special under en period på 3-6 månader. I allvarliga fall måste man fortsätta även efter denna tidsperiod.

Produkt-ID: 25417

Läs recensioner:

Färg: