« Tillbaka / Varumärken / LeMieux

LeMieux LeMieux Earth hoppschabrak CC

RRP: -11% Rabatt
759,00 kr
RRP: 849,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Vi firar med dig - 21 år med Horze!
Spara 21% på varumärket Horze &
Få 11% rabatt på nästan alla andra varumärken

+Var 21:a beställning gratis!
Kopiera koden: B-DAY
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Varje 21:a order vinner - maximalt återbetalningsbelopp är 2000 SEK. Mellanskillnader betalas inte ut. Alla inköp i Horze-appen eller onlinebutiken kommer att delta i tävlingen. Kundtjänst kommer att kontakta vinnarna efter kampanjens slut den 28/04/2024. Priserna kan inte överlåtas, återbetalas eller bytas ut mot kontanter eller andra priser.
Färg: Ocean
Ocean LeMieux Earth hoppschabrak CC
Moss LeMieux Earth hoppschabrak CC
One size
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

En del av den exklusiva Earth-kollektionen, med sin miljöanpassade tillverkning erbjuder schabraket Earth CC hållbarhet direkt till din sadel. Det här schabraket är anpassat för nära kontakt och är designat för att passa en rad hoppsadlar med framåtskurna sadelkåpor och låter dig njuta av en ny matchande ton i ton färgkombination samtidigt som du inte bidrar till avfallsmängderna. Tyget är tillverkat av återvunna plastflaskor medan det yttre märket är tillverkat av återvunnet gummi, vilket gör det här schabraket lika skonsam mot planeten som det är mot din häst. I ett försök att minska svinnet är Earths etiketter tillverkade av återvunnen kartong och produktens ytterförpackning är biologiskt nedbrytbart. Detta innebär att du kommer att kunna lägga till en iögonfallande look till din ridgarderob utan att lägga till deponi. För att hjälpa till att göra planeten lite bättre för alla har LeMieux samarbetat med Ecologi, så att varje gång någon köper från Earth-sortimentet, kommer de att plantera ett träd. Köp en, plantera ett träd.

Teknisk beskrivning:

Rpet Tyg - Cationic Oxford med 55% återvunnet garn. Rpet-tyg - PVC-belagd katjonisk Oxford med 55% återvunnet garn. Bambu - 60% viskos 40% polyester. Polyfill - 100% polyester. Skum - 100% polyester. Icke vävt tyg - 100% polyester. Band - PU-belagd katjonisk Oxford med 55% återvunnet garn

Tvättråd:

Kan tvättas i maskin på ett 30 graders tvättprogram. Rekommenderas att tvätta i en tvättpåse. Sträckes till rätt form medan den är fuktig för att behålla ursprungsformen under torkning. Kan strykas på låg värme. Se till att alla kardborreknäppningar är ordentligt stängda före tvätt. Lufttorka, torktumlas ej.

Produkt-ID: AX20R

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: