Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet
-10%

Bucas Freedom Turnout Light, ponnytäcke

Produkt-ID: 300456

kr 701,10
kr 779,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Bucas Freedom Turnout Light, ponnytäcke
Välj storlek Storleksguide
Bucas Freedom Turnout Light, ponnytäcke
kr 701,10
kr 779,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Bucas Freedom Turnout Light, ponnytäcke
Beskrivning

Beskrivning

Freedom Turnout-täcket ger valuta för pengarna med garanterad Bucas-kvalitet.Freedom Turnout-täcket har ett skal av 600 denier RipStop och finns i tjocklekarna Light-Weight Turnout, Medium med 150 g stoppning och Extra med 300 g stoppning.Freedom Turnout finns även i modellerna Classic Cut och Full Neck med hals där halstäckena har tjocklekarna Medium och Extra med 150 g stoppning.Väldesignat och lättanvänt.


Egenskaper:


  • Vattentätt RipStop-skal med andasfunktion 600 denier
  • Nylonfoder med andasfunktion
  • Kryssgjordar
  • Fästen för bensnören
  • Finns i modellerna Classic Cut eller Full Neck med hals

Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Hållbart varp av hög kvalitet!
0 Gillar

Ogränsad ull av hög kvalitet för Shetland-ponnyer. Bra proportioner även om det kan finnas utrymme för justering. Min ponny är 106 cm och varpstorleken 105 cm är precis rätt.

Storlek: Normal
Utmärkt värde för pengarna, Bucas är bra.
0 Gillar

Mycket vacker yttre vattentät skydd väl avslutad, storlek väl. Följ med bilden, ännu bättre i verkligheten, vackra djupblå, vackra ytor. Trevligt porslin. Bra snitt. Bucas kvalitet till ett litet pris tack Horze. Idealisk för milt väder eller lite kallt och vått. Till ett oslagbart kampanjpris. Jag kunde upptäcka det irländska sortimentet Bucas, och kvaliteten Horze, jag kommer tillbaka så snart som möjligt medan jag väntar på min lilla häst tack. Han försökte det och antog det.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.