Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Finntack munkil, stor

Produkt-ID: 25320

kr 1.090,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack munkil, stor
Beskrivning

Beskrivning

Munkil. Idealiskt munstöd då man undersöker och behandlar hästens tänder.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Du behöver en munöppnare, tveka inte!
0 Gillar

Tveka inte! Jag tyckte om dig, jag sa till mig själv att priset på € 109 levererade var för lågt jämfört med vad som praktiseras någon annanstans (650 € på en lärare), att det inte skulle vara stabilt, att leveransen skulle aldrig komma ... Jag kontaktade till och med Horze i förväg för att veta om produkten fortfarande var tillgänglig ... men jag hade fortfarande tvivel eftersom jag hade sett ett forum där en tjej aldrig hade fått henne horze produkt och kunde inte återbetalas hans CB ... Kort sagt, lite av allt det, och sedan sa jag till mig själv att vi aldrig gör någonting i livet, om vi inte tar någon risk lol väl ja! det är en stor överraskning! det är en riktig munöppnare som fungerar, som inte går sönder när den används, vilket är en kvalitetsprodukt! Jag rekommenderar det i pris, kvalitet och leverans! Jag valde en leverans i en stafettpunkt och kronopost kom till mitt hem! toppen! inga klagomål ... Jag tackar Horze och hans team uppriktigt! Du kan lita på!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.