Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Kentucky Armadillo Aero Velcro senskydd

Produkt-ID: 19335

kr 1.449,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Kentucky Armadillo Aero Velcro senskydd
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Kentucky Armadillo Aero Velcro senskydd
Beskrivning

Beskrivning

FANTASTISKT OCH FUTURISTISKT! De nya sen- och kotskydden Kentucky Armadillo Aero Velcro kombinerar rymdteknik med ett utseende som verkligen utmärker sig här i världen! Inspirerat av Kentucky Horsewears intresse för samtidskonst och designat i samarbete med den ledande toppryttaren inom hoppning, Lars Nieberg och hans fästmö Anna Sünkel, förenar detta skydd de senaste tekniska materialen med tyngdpunkt på säkerhet, komfort och rörelsefrihet med stil. Inspirerat av Kentucky Horsewears intresse för samtidskonst och designat i samarbete med den ledande toppryttaren inom hoppning, Lars Nieberg och hans fästmö Anna Sünkel, förenar detta skydd de senaste tekniska materialen med tyngdpunkten på säkerhet, komfort och rörelsefrihet med stil. Det tuffa skalet består av det otroligt lätta men samtidigt starka och slagtåliga materialet TPU som dessutom är förstärkt med D3O stötdämpande molekyler vid sen- och kotområdet. Laboratorietester har visat att dessa skydd absorberar mer än 37% bättre än vilket annat skydd på marknaden idag och kan sprida ut ett slag som faktiskt hade kunnat bryta benet på en människa. Ordet Aero i namnet syftar på de intelligenta ventilationshålen vid senan som hindrar ben och senor från att överhettas. Även neoprenfodret är performerat för extra andasfunktion kombinerat med komfort. Senskyddet har även en högre skärning än traditionella senskydd för total rörelsefrihet vid karleden då hästen hoppar. Hästen får även maximal rörelsefrihet och komfort vid skenbenet så att den kan böja knät utan problem. Kotskyddet är även försett med en särskild slagzon fylld med D3O som skyddar den bakre kotan optimalt mot skador orsakade under upphoppet vid ett hinder. Både sen- och kotskydd är försedda med ett kardborreknäppningssystem som möjliggör ett snabbt och säkert sätt att sätta på och ta av skydden inför och efter ridning. Kardborreknäppningen har en smart ögla som möjliggör enkel justering och åtstramning. Som ursnygga benskydd ger Kentucky Armadillo Aero Cadence sen- och kotskydd ett skydd med futuristisk attityd, som ser lika bra ut som de skyddar!


Egenskaper:


 • Maximalt skydd, minimal vikt
 • Toppresultat i slagprov
 • Starkt skal, behaglig insida
 • D3O, den nya generationens stötdämpning
 • D3O Strike Zone senskydd
 • Hett skydd, svala ben
 • Aero ventilationssystem för sval prestanda
 • Ny skärning för maximal rörelsefrihet
 • Unik kardborreknäppning för enkel passform och knäppning
 • Säljes parvis

Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Helt ok
0 Gillar

Bra skydd men något små i storleken. Sitter bra, helt ok passform. Bra kvalitet!

Suveräna skydd
0 Gillar

De bästa skydden jag någonsin har haft ventilationen är fantastisk kan rida ett svettigt hopppass i 20 graders värme benen är inte ens svettiga. Kvaliteten är också super jag rider med de nästan varje dag och när man gör rent och med vatten och svamp som ser dom ut som nya efter varje gång. De är små i storleken här men de passar min helg som har ganska små ben :-)

Älskar de
0 Gillar

Har många par med kentucybeläggningar och det är det bästa jag någonsin har använt. Fortsätter med dessa beläggningar ett tag!

Fina senskydd!
0 Gillar

Beställde dessa till min häst som är mycket kräsen vad gäller benskydd. Han gillar inte alls att ha benskydd på sig. Han accepterade dem direkt. Passformen var utmärkt, de känns rejäla och välventilerade. Ett plus för att remmarna inte är elastiska. De satt väldigt bra på plats under hela ridpasset och verkar lätta att hålla rena. De kan vara något små i storleken på höjden s a s, men de passade min 170 cm häst utmärkt i storlek Full.

Matcha mina förväntningar !!
0 Gillar

Perfekt !! Jag uppskattar särskilt kardborrband (utöver lätthet, ergonomi och ventilation), som möjliggör en exakt justering, särskilt om du har en häst med stora leder!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.