Upp till 20 % rabatt på din beställning
Skarvlås

Skarvlås

Skarvlås säkerställer en optimal ledningsförmåga i hästhagen och används tillsammans med andra elstängselprodukter från Horze för att tryggt hägna in din häst.
6 artiklar

Köp Skarvlås på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 690 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Skarvlås för elstängselsystemen i olika utföranden

Skarvlås foör elstängsel inkluderar all hårdvara som krävs för att hålla dina hästar och andra djur säkra. Tillbehören för elstängselsystem inkluderar isolatorer för att fästa eltråden eller elbandet till stängslet. Dessa slitstarka plasttillbehör används för att på ett säkert sätt montera ett traditionellt elstängsel. Isolatorer används tillsammans med lättmonterade elband och är utformade för att hålla bandet på plats utan att störa strömtillförseln.

Skarvlås är utformade för att upprätthålla flödet av elektricitet. Elstängsel är ett personligt val oavsett om du väljer eltråd, elband eller vajer. Elstängsel förstärker en befintlig hage och håller hästarna borta från att gnugga mot eller tugga på trästaketet. Elstängsel är ett bra alternativ när du ska stänga en del av hagen tillfälligt, det är lätt att montera och ta bort igen. Välj elstängselsystem av hög kvalitet med skarvlås och isolatorer som utformats speciellt detta för att skapa en säker miljö i hagen för din häst.