Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Back on Track nätmössa i fleece

Produkt-ID: 10214

kr 179,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track nätmössa i fleece
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track nätmössa i fleece
Beskrivning

Beskrivning

Den nya Back on Track nätfleecemössan är perfekt för ryttare, skidåkare eller motorsportsentusiaster. Även byggnadsarbetare kommer att älska denna under sin hjälm på de hårda vinterdagarna. Meshnätet är mycket tunt och påverkar därmed inte hjälmens passform. Fleecekanten nertill ser till att du är varm om öronen och halsens övre kotor genom att blodflödet ökas.


Teknisk beskrivning:


XS is 48cm Suitable for children
S is 49cm Suitable for children
M is 51cm
L is 53cm
XL is 54cm
The fleece does stretch so the above measurements are as its in ‘resting ‘position.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Så praktiskt!
2 Gillar

Jag måste säga att det här fleece-pannbandet med mesh-toppen är exakt vad jag behövde! Jag har haft så många problem med att ha pannband när jag rider och bara föll ner till det där det är meningslöst. Den här produkten är så hjälpsam att jag var tvungen att köpa en annan bara för att jag skulle slite den här eftersom jag åker flera häst om dagen i 6 dagar i veckan. Dessutom vill jag kunna tvätta en medan jag bär den andra. Jag har rekommenderat den här produkten till många människor i min ladugård!

Underbart skön ridmössa!!!
0 Gillar

Så himla skön och välsittande mössa att ha under hjälmen! Slipper nu iskalla öron vid ridning när vädret blir kallare! Hjälper min frusna och onda kropp jättemycket! Väldigt välsittande och känns inte klumpig under hjälmen! Denna var väldigt efterlängtad ,efter att ha frusit om öronen hela livet !

Mycket bra
0 Gillar

Helt klart ett bra köp! Passar bra under hjälmen och håller värmen jättebra! ++++++

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.