JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu
-30%

Horze High Visibility reflexväst

Produkt-ID: 37006

kr 237,30
kr 339,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Finns tillgänglig
Horze High Visibility reflexväst
kr 237,30
kr 339,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze High Visibility reflexväst
Beskrivning

Beskrivning

Syns i mörkret med denna säkerhetsväst.


Bär denna reflekterande säkerhetsväst med inbyggda blinkande LED-ljus under din nästa ridtur i mörker. Denna väst i meshtyg är utformad för att bibehålla formen samtidigt som den ger yttersta synlighet.


Egenskaper:


  • Säker, reflekterande ridväst
  • Bibehåller formen och ger god rörlighet
  • Justerbar midja med kardborrerem

Teknisk beskrivning:


Batteri ingår inte.


Tvättråd:


Skölj med varmt vatten, häng för att torka


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Sprickar upp
0 Gillar

Västen och lamporna är bra i sig själva, men plasten som reflekterar runt lamporna sprickade upp efter en resa på minus 7 grader. Dålig kvalitet!

Surt show
0 Gillar

Är väldigt glad för min väst som är ganska effektiv, tyvärr hittar du bara inte en ny batterilåda om den annars bryts gjorde det mycket enkelt så det kan bytas ut så vet några ???? platser det kan köpas horze kan inte få den att köpa en helt ny väst ??

Reflexväst med ljus
0 Gillar

Västen är mycket stor i storlek. Vi fick en storlek XL (står i västens "hals") och det var möjligt att välja storlek vid beställningen. Min dotter och jag kan inte använda det, men min man kan.

Ganska okej
0 Gillar

Ok väst, men priset är något högt vad gäller kvalitet. Är lite styv och verkar lite porslinskvalitet. Hade förväntat mig mer enligt priset. Besviken över att de inte litade på dem. XL var några meter för stor för mig. Måste ha en hel del lagerjackor för att få den att hänga.

Bli synlig
0 Gillar

Stor väst som tänds bra, med olika ljusinställningar. Bra justerings midja. Tål frost dåligt, på den första turen tog jag på den reflekterande västen och ställde in. Cirka -5 ° c utanför, och ett midjeband i midjan "knäpptes". Detta drar ner, eftersom det mest är på vintern är det mörkt och du behöver reflex i Finnmark.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.