Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Horze High Visibility reflexväst

Produkt-ID: 37006

kr 339,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze High Visibility reflexväst
Beskrivning

Beskrivning

Syns i mörkret med denna säkerhetsväst.


Bär denna reflekterande säkerhetsväst med inbyggda blinkande LED-ljus under din nästa ridtur i mörker. Denna väst i meshtyg är utformad för att bibehålla formen samtidigt som den ger yttersta synlighet.


Egenskaper:


  • Säker, reflekterande ridväst
  • Bibehåller formen och ger god rörlighet
  • Justerbar midja med kardborrerem

Teknisk beskrivning:


Batteri ingår inte.


Tvättråd:


Skölj med varmt vatten, häng för att torka


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Ett "måste ha" i stallen!
3 Gillar

Eftersom mina hästar är ganska öde och vandringslederna slingrar sig över öde vägar med dålig belysning, bestämde jag mig för att vanliga reflexer inte räckte. Utrustning för hästar: benreflex, reflexdäck, bröstreflex, remskiva och huvudreflex och svansreflex. För ryttare, hjälmreflex och blinkersreflex på armen. Trots detta blev vi ofta offer för höghastighetsbilar på lite otydliga vägar, som sedan kunde komma lite nära innan de upptäckte oss, vilket ofta resulterade i att hästar blev oroliga. Efter att jag köpte ReflectRider reflektionsväst har detta inte hänt. Bilister har stannat och sagt att de tycker att det är fantastiskt att vi gör oss så synliga och flera har kommenterat att de såg blinket långt innan svängen / backen och därmed bromsade på språng. Minuset är att batterifickan inte är särskilt robust och har upplevt att batteriet "springer ut" så det måste tas ut ur fickan för att fixas för att ljuset ska fungera. Annars bra design, lätt och gratis och flytta in. Rekommenderas!

BÄSTA KÖP någonsin
2 Gillar

Är utan tvekan det bästa köpet jag har gjort för våra stall. Efter att ha tagit på flytvästar har vi inte förvånats av varken bilister, cyklister eller mopedförare. Har upplevt att andra människohandlare stannar och skryter med att vi har gjort oss så synliga och att de kunde se oss långt innan backen / svängen. Vi har all annan utrustning: för hästar, reflekterande skydd, benreflex, bröstreflex, svansband och svansreflex och tyglar. Till ryttaren hade vi hjälmreflex och reflekterande väst. Den enda skillnaden nu är blinkaren. Den är väldigt väl synlig, lätt och fri i design och användning och den enda nackdelen är att fickan där batteriet ligger är lite stor så vi har upplevt att batteriet har dålig kontakt. Vi löste enkelt detta med ett tejp. Rekommenderas starkt för dem som åker på eftermiddagen / kvällen nu under vintermånaderna. Livräddare för alla, men särskilt oss som har hästar på små öde sträckor där bilister ofta inte förväntar sig hästar på / längs vägen! Ingen i vår stall kan rida utan att mörkret faller!

Stanna i mörkret!
2 Gillar

Denna ridväst är cool och så det är verkligen användbart om du är en som åker när det är mörkt. Det har reflexer så att du syns genom att komma. Det är användbart om du är någon som åker ut :) Uppenbarligen mycket värdefullt eftersom det är viktigt att man ser i trafiken! Värt priset!

Bra sak
2 Gillar

Reflexen är mycket bra när du åker ridning på en vinterdag. Den lyser rött och visas från flera meter bort. Lätt att röra ♥

stor
0 Gillar

Mycket lätt och ser bra ut! Batterier du måste köpa, men det är ok.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.