Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu
-40%

Horze Lyon konstläderhandskar

Produkt-ID: 31417

kr 179,40
kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
Horze Lyon konstläderhandskar
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Lyon konstläderhandskar
Beskrivning

Beskrivning

Syntetiska läderhandskar i stretch med lycra paneler för ett bättre grepp.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

glad!
4 Gillar

väldigt coola handskar! sitta som en andra hud, på grund av hål och vävnadsinsatser är handen ventilerad. tillfället glider inte ut. I allmänhet är dessa handskar värda att spendera dina pengar på dem !!!

3 Gillar

mycket vackra, eleganta handskar. ser vacker ut. bekvämt att sitta på armen. speciella knog- och tuminsatser förhindrar veck! perfekt fixa tillfället i handen. av minusen, kära!

bekväm - men endast begränsad hållbarhet
2 Gillar

Handskarna är mycket bekväma och anpassar sig väl till handen. Efter regn torkar de snabbt. Tyvärr upplöses "beläggningen" på många små platser - så jag måste byta ut den efter cirka 3 månader (3 - 4 gånger i veckan), tyvärr snart (inte av samma produkt!).

2 Gillar

När det gäller pris och kvalitet är de underbara, orsaken glider inte ut, de sträcker sig perfekt, de är tunna, händerna kontrollerar situationen helt))))))

1 Gillar

Vem kommer att roeckel Roeckel om han kan ha detta. Elegant snygg känsla - ingen annan handske!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.