Roeckl Madison Reit Function Elastic Digital Serino PU ridhandskar

kr 223,20
kr 279,00
Priset inkluderar moms
Vit Roeckl Madison Reit Function Elastic Digital Serino PU ridhandskar roeckl
Valnöt Roeckl Madison Reit Function Elastic Digital Serino PU ridhandskar roeckl
Svart Roeckl Madison Reit Function Elastic Digital Serino PU ridhandskar roeckl
Passform: Normal
Storleksguide
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 500 kr
Gratis Retur
14 Dagars Returrätt

Beskrivning

Trendig & funktionell. En blickfångare: Ny knäppningsdesign. Materialet på handflatan dras ända upp till handleden och fästes med kardborreknäppning på handryggen. Extra detaljer: Den karaktäristiska ROECKL-logon i form av en metallapplicering. Men det är inte allt: material av högsta kvalitet, utmärkt bearbetningskvalitet och ROECKL's exklusiva COMFORT-SKÄRNING ger en behaglig passform och överlägsen bärkomfort. Handryggen är tillverkad av bielastiskt Spandex-material. Handflatan är försedd med digitalt graverat PU-konstläder som både är töjbart och slitstarkt samtidigt som det ger ryttaren ett perfekt grepp om tyglarna utan att skära ner på känslan. Övriga egenskaper: denna handske är TOUCHSCREEN KOMPATIBEL.


Teknisk beskrivning:


Handrygg: 92% polyamid, ,6% elastic, 2% polyester med polyuretanbeläggning. Handflata: 100% polyester med polyuretanbeläggning. Maskintvätt i 30° Celsius (86° Fahrenheit).


Produkt-ID: 31647

94% av kunderna säger att den här produkten har normal passform, 6% av kunderna säger att den här produkten har liten passform
Liten
1
Normal
15
Stor
0

Läs recensioner:

Roeckl Madison Reit Function Elastic Digital Serino PU ridhandskar